BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Putin’in sığınağını deşifre etti----

ABD Putin’in sığınağını deşifre etti

ABD Putin’in sığınağını deşifre etti
19 Mayıs 2023 - 09:33 www.finansgundem.com

Putin’in gizli sığınağının planları ABD medyasında yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Kremlin üzerinde infilak eden insansız hava aracı ve Moskova'nın suikast girişimi iddiasının ardından, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Karadeniz kıyısındaki sığınağı bir kez daha gündeme geldi. Güçlendirilmiş beton tüneller, enerji ve su altyapısıyla haftalarca hayatta kalmaya müsait sığınağa ait planlar ABD medyasında yayınlandı.

Ukrayna işgaliyle tüm dünyayı karşısına alan ve sık sık nükleer savaş tehdidi savuran Rusya Lideri Vladimir Putin'in Karadeniz kıyısındaki sığınağı, bir kez daha gündemde.

Krasnodar bölgesindeki Gelendzhik Sarayı'nın altında yer alan sığınağın detayları ABD medyasında yayınlandı. Putin’in lüks konutunda kilise, buz pisti ve helikopter pisti yer aldığı, lüks konutun altında yer alan gizli bir asansörle, Karadeniz kıyısına inilebildiği belirtiliyor.

Planlara göre, çok kalın betondan yapılan güçlendirilmiş tünellerin taze su ve hava sağladığını belirten uzmanlar, sığınakta kalan kişilerin günlerce hatta aylarca hayatta kalabileceğini söylüyor.

Kompleks, muhalif lider Alexei Navalni'nin taraftarlarınca da havadan görüntülenmişti.  Putin'in sarayı ve altındaki sığınağın toplam maliyetinin milyarlarca doları bulduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde Kremlin üzerinde bir insansız hava aracının infilak etmesinin ardından, Moskova yönetimi Ukrayna'yı Putin'e suikast girişiminde bulunmakla suçlamıştı.

Kremlin, Putin'in saldırı endişesiyle sığınakta yaşadığı ve etkinliklere dublörünü gönderdiği iddialarınıysa yalanlamıştı.

Rusya'da hipersonik füze skandalı: Putin faturayı kesti!

 

Putin'den İslam ülkeleriyle iş birliği mesajı

 

Kremlin: Putin'e suikast girişiminde bulunuldu

 

Putin dünyaya seslendi: Batı, Nazileri kimin yendiğini unuttu!

 

Putin'e bomba yüklü İHA gönderdiler!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)