BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ordusu gençlik hapını test ediyor----

ABD ordusu gençlik hapını test ediyor

ABD ordusu gençlik hapını test ediyor
09 Temmuz 2021 - 16:36 www.finansgundem.com

ABD ordusunun, yaşlanmanın doğal belirtilerini tersine çevirmeye yardımcı olabilecek bir ‘yaşlanma karşıtı hapı’ test etmeye başlaması bekleniyor.

ABD Özel Harekat Komutanlığı sözcüsü, Donanma Komutanı Tim Hawkins'in testlerin gelecek yıl başlayacağını söylediğini belirtti. Hawkins, “2022 yılında ilacın çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.

Konuyla ilgili Breaking Defense internet sitesine açıklamalarda bulunan Hawkins, ilaç kapsülünün hem siviller hem de askeri personel için besin takviyesi olarak kullanılan ‘insan performansı için küçük bir molekül’ içerdiğini ifade etti. Bu çabaların doğal olmayan fiziksel özellikler yaratmayı amaçlamadığını söyleyen Hawkins, gelişmenin tipik olarak yaşla birlikte azalan performans özelliklerini geliştirerek birliklerin göreve hazır olma durumunu artırmakla ilgili olduğunu kaydetti.

Açıklamasında besinleri geliştirmek için önde gelen endüstri ortakları ve klinik araştırma kurumlarıyla birlikte çalıştıklarını vurgulayan ABD’li komutan, hem siviller hem de askeri alanlarda kullanılacak hapın faydaları arasında artan dayanıklılık ve hızlı iyileşme gibi gelişmiş performansların olduğuna dikkati çekti. Özel Harekat Komutanlığı ekibi, deneyleri gerçekleştirmek için özel biyoteknoloji laboratuvarı ‘Metrobiyotik’ ile işbirliği yapıyor.

Öte yandan ilacın beslenme biçiminde bir diyet takviyesine benzer olduğunu ve vitamin tabletleri veya protein tozu şeklinde alınabileceğini belirtmekte fayda var.

Wells Fargo bireysel kredi vermeyecek

Dr. Fauci: Haziran ayında Kovid-19'dan ölenlerin yüzde 99’u aşısızdı

Doların, Türk Lirası karşısında alanı daralıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)