BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ordusu 400 UFO ihbarı aldı----

ABD ordusu 400 UFO ihbarı aldı

ABD ordusu 400 UFO ihbarı aldı
17 Mayıs 2022 - 21:41 www.finansgundem.com

ABD Donanma İstihbarat Direktörü Yardımcısı Scott Bray, 400 UFO ihbarı aldıklarını belirtti

ABD Donanma İstihbarat Direktörü Yardımcısı Scott Bray, şu ana kadar UFO ile ilgili 256'sı son bir yılda olmak üzere 400 ihbar aldıklarını söyledi.

Bray, ABD Savunma Bakanlığı İstihbarattan Sorumlu Müsteşarı Ronald Moultrie ile ABD Temsilciler Meclisi İstihbarata Karşı Koyma ve Terörle Mücadele Alt Komitesine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Bray, ABD ordusunca uzunca bir süredir farklı yer ve zamanlarda gözlemlenen ancak tanımlanamayan hava cisimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

"2004- 2021 arası 144 ihbar"

Scott Bray, "Ulusal İstihbarat Direktörlüğünün ön raporunun kamuoyuna sunulmasından bu yana tanımlanmayan hava olayları ihbarları 400’e çıktı. Direktörlüğün geçen yılki raporunda 2004 ila 2021 yılları arasında toplam 144 ihbar vardı." dedi

Farklı bölgelerde, birkaç yıl arayla çekilmiş iki görüntüyü gösteren Bray, gece görüş gözlükleri ve SLR kameralarıyla kaydedilen ışıkların üçgen şeklinde olduğunu, bunun da ışığın kamera ve gözlüklerin lenslerinden geçerken kırılmasından kaynaklı olduğunu düşündüklerini aktardı.

"Birçok cisim ABD donanmasınca da görüntülendi"

Bray, aynı cisimlerden çok sayıda görüldüğü zamanların da olduğunu ve bunların "birçok ABD donanma araçlarınca" da gözlemlendiğini söyledi.

Bunların bir kısmının sensör anormalliği veya fiziksel olmayan bir şeyler olabileceğine dikkati çeken Bray, "Ancak bunların büyük bir kısmı fiziksel cisimlerdir" diye konuştu.

Bray, bu cisimlerden bazılarında çok silik de olsa radar izinin ve sensör kalıntısının görüldüğünü ifade ederek "Herhangi bir hasmımızda tespit edilemeyecek çalıştırıcıya sahip bir cismi uçurabilecek kapasite yok” ifadesini kullandı.

Benzer cisimler Çin tarafından da gözlemlendi

Bu olayların başka ABD müttefiklerince ve Çin tarafından da gözlemlendiğini bildiren Bray, Çin’in ABD’dekine benzer bir birim kurarak bu cisimleri incelediğini söyledi.

ABD’li Donanma İstihbarat yetkilisi, aynı zamanda bazı ülkelerle veri paylaşımında bulunduklarını aktardı.

ABD araçlarının, söz konusu tanımlanmayan cisimlerle herhangi bir iletişime geçmeye çalışmadığını ve iletişim sinyali almadığını belirten Bray, "(Tanımlanmayan cisimlerle) herhangi bir çarpışma olmadı ancak en az 11 kez yakından geçme vakası var." dedi.

Pentagon, UFO'ları araştıracak yeni bir birim kuruyor

 

NASA Başkanı Nelson'dan UFO itirafı!

 

Pentagon'un UFO sırları açığa çıkıyor!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.18 Mayıs 2022 00:03

    SİRA YILDIZINDAN GELMİŞ/GELİYOR OLABİLIRLER TÜRKÇEMIZDE SİRA BENZERİ KELİMELERDEN BAZILARI VÂRİS mİRAS mISRA İSRA SARI kARIŞ yARIŞ vARIŞ bARIŞ KARIŞ ARŞIn SİgaRA ŞIRA ŞAİR ŞİRAkuza ŞIRnAk ARSIz kARSIz yARSIz İSRAil ARAbİStan naSIRA SIRAya gir/git SIRAdağlar SIRAlı ARŞIn sahibi VS VS VS