BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD kongresini basan isyancıların bağışçısı ölü bulundu----

ABD kongresini basan isyancıların bağışçısı ölü bulundu

ABD kongresini basan isyancıların bağışçısı ölü bulundu
30 Ocak 2021 - 18:59 www.finansgundem.com

ABD’nin başkenti Washington’da 6 Ocak'ta gerçekleşen kanlı kongre baskınında isyancılara 520 bin dolarlık Bitcoin bağışı yapan gizemli Fransız blog yazarı Laurent Bachelier’ın Paris’te lüks bir otel odasında intihar ettiği öğrenildi.

ABD’de Başkan Donald Trump’ın seçimlere usulsüzlük karıştırıldığı yönündeki asılsız ve temelsiz iddialarına destek vererek seçim sonucunun değiştirilmesi talebiyle 6 Ocak’ta Washington’da toplanan kalabalığın Kongre binasını işgal etmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Kongre baskınındaki isyancılara 520 bin dolarlık Bitcoin bağışı yapan Fransız blog yazarı Laurent Bachelier’in (35) Fransa’nın başkenti Paris’teki bir otelin odasında aşırı doz uyuşturucu aldıktan sonra intihar ettiği bildirildi.

Lüks otel odasında aşırı dozda uyuşturucu madde aldı

DHA'nın haberine göre, ABD’deki kongre baskını sırasında isyancılara 520 bin dolarlık Bitcoin bağışlayan Bachelier’in Paris’teki lüks bir otelde rezervasyon yaptırdığı ifade edildi.

Haberde, Bachelier’in resepsiyondan odasına alkol siparişi verdiği ve ardından yüksek dozda uyuşturucu alarak intihar ettiği söylendi. Bachelier’in 8 yıldır kronik sinir hastası olduğu paylaşılan bilgiler arasında yer aldı.

Türkiye'den Birleşmiş Milletler'e Kıbrıs tepkisi

 

Almanya 5 ülkeye sınırlarını kapadı

 

BM, Kıbrıs'taki barış gücü misyonunun görev süresini uzattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)