BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Kongresi'nde bombalı saldırı paniği!----

ABD Kongresi'nde bombalı saldırı paniği!

ABD Kongresi'nde bombalı saldırı paniği!
19 Ağustos 2021 - 17:58 www.finansgundem.com

ABD Kongre binası yakınında içinde patlayıcı madde olabileceğinden şüphe edilen bir kamyonet Kongre polisini alarma geçirirken etrafta bulunan binalar güvenlik gerekçesiyle boşaltıldı. Şüpheli, polisin yaptığı görüşmelerin ardından teslim oldu.

ABD Kongre polisinin Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, polis, Kongre Kütüphanesi civarında terk edilmiş halde duran bir kamyonet yüzünden alarma geçti.

İçinde patlayıcı madde olabileceğinden şüphe edilen araçla ilgili güvenlik yetkilileri hızlı bir şekilde olay yerine intikal ederken, polis güvenlik nedeniyle etrafta bulunan binaları boşalttı.

"ŞÜPHELİNİN ELİNDE BOMBA VAR"

Kongre Polis Şefi Thomas Manger, yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve şüpheli ile irtibata geçildiğini belirtti. Manger, polisin, şüphelinin elinde bomba fünyesine benzer bir parça gördüğünü aktardı ve irtibat kurdukları şüphelinin elinde bomba olduğunu söylediğini ifade etti. Şüphelinin ismi ise açıklanmadı.

ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

Şüpheli, polisin yaptığı görüşmelerin ardından teslim oldu. Kimliği tespit edilen şüphelinin 8 yıl önce eşinden boşandığı ve şizofren olduğu açıklandı.

Ukrayna'da hükümet binasına bombalı saldırı girişimi!

Paris'te sarı yelekliler Meclis binası önünde ambulans yaktı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)