BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Kongresi'nde 900 milyar dolarlık destek paketi için uzlaşma----

ABD Kongresi'nde 900 milyar dolarlık destek paketi için uzlaşma

ABD Kongresi'nde 900 milyar dolarlık destek paketi için uzlaşma
21 Aralık 2020 - 04:34 www.finansgundem.com

ABD'de, Cumhuriyetçi ve Demokrat Parti arasında uzun zamandır süren müzakerelerin ardından yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerine yönelik yaklaşık 900 milyar dolarlık destek paketinde anlaşmaya varıldı

ABD'de, Cumhuriyetçi ve Demokrat Parti arasında uzun zamandır süren müzakerelerin ardından yeni tip korona virüs salgınının ekonomik etkilerine yönelik yaklaşık 900 milyar dolarlık destek paketinde anlaşmaya varıldı. ABD borsaları başta olmak üzere küresel piyasalar bu paketin onaylanmasını bekliyordu. AB’nin de yakında yeni bir paket açıklayarak virüsten etkilenen ekonomiye destek olması bekleniyor. 

ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Cumhuriyetçi Mitch McConnell, Kovid-19 salgınının ekonomik etkilerine yönelik destek paketi ile bütçe tasarısı üzerinde anlaşma sağlandığını açıkladı. Destek paketinin detaylarına ilişkin bilgi vermeyen McConnell, "Nihayet, ülkenin ihtiyaç duyduğu iki partili atılımı elde ettik" değerlendirmesinde bulundu.

Söz konusu paket ve bütçenin, Temsilciler Meclisi ile Senato'da onaylanmasının ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın imzasına sunulması bekleniyor.

Ekonomik destek paketinde, ABD vatandaşlarına 600 dolarlık doğrudan ödeme, küçük işletmelere yönelik 300 milyar dolarlık kaynak, kira yardımı için 25 milyar dolarlık destek ve işsizlik yardımlarının 300 dolar artırılması gibi düzenlemelerin olduğu belirtiliyor.

ABD hükümetinin kapanması son anda engellendi

 

Trump da onayladı! ABD hükümeti kapanmaktan kurtuldu

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fhr21 Aralık 2020 06:37

    Basın basın kağıdı paraya çevirin bizim gibi keriz vatandaşlar nasıl olsa alıp stokluyor..dijital para falan derken şu dolara bir çaksalar da 100 dolar 100 TL etmese ..inş..

  • Dünya Deviyiz 21 Aralık 2020 06:33

    En iyisi canım Türkiyem, dünya bizi kıskanıyor, 10 tl varsa bağış lütfen (6)  :'(  :'(