BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD İngiltere’ye seyahat yasağını uzattı----

ABD İngiltere’ye seyahat yasağını uzattı

ABD İngiltere’ye seyahat yasağını uzattı
28 Temmuz 2021 - 12:45 www.finansgundem.com

ABD Mart 2020'den beri olan İngiltere seyehat kısıtlamasını bir kez daha uzattı.

ABD, hızla yayılan korona virüs delta varyantı ve ülkede artan korona virüs vakalarıyla ilgili endişeler nedeniyle şu an için mevcut seyahat kısıtlamalarını kaldırmayı düşünmüyor. Biden yönetimi hafta başında öngörülebilir gelecekte AB ve Çin de dahil olmak üzere bir dizi ülke üzerindeki kısıtlamaları sürdüreceğini duyurmuştu.

İNGİLTERE'NİN DÜŞ KIRIKLIĞI

Polis ve Zabıta İşleri Bakanı Kit Malthouse, şu anda ABD ile hiçbir seyahat koridorunun mevcut olmamasının ve Beyaz Saray’ın bunu değiştirmemesinin hayal kırıklığı yarattığını söyledi. Malthouse, uluslararası seyahatlerin mümkün olan en kısa sürede normale döndüğünü görmek istediklerini dile getirdi.

Beyaz Saray sözcüsü Jen Psaki bir basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bugün bulunduğumuz nokta göz önüne alındığında, delta varyantı ile bu nokta da mevcut seyahat kısıtlamalarını sürdüreceğiz" demişti.

VAKALAR İKİ ÜLKEDE DE ARTIŞTA

ABD İngiltere'nin seyahat tehlikesini sınıflandırdığı sarı renkli ülkeler listesinde yer alırken, ABD’den İngiltere’ye dönerken 10 günlük karantina gerekiyor. Hem ABD'de hem de İngiltere'de delta varyantı nedeniyle vaka sayılarında artış yaşanıyor. 

ABD'den yeni varyant: Her 10 kişiden 1'inde görüldü!

İngiltere’de yeni bir varyant tespit edildi

Vakaların yarısından fazlası Delta varyantı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)