BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, İngiltere ve Almanya’dan Suriye rejimine ortak çağtı----

ABD, İngiltere ve Almanya’dan Suriye rejimine ortak çağtı

ABD, İngiltere ve Almanya’dan Suriye rejimine ortak çağtı
19 Şubat 2020 - 19:15 www.finansgundem.com

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde bir araya gelen ABD, İngiltere ve Almanya yetkilileri, Esad rejimine Türkiye'nin İdlib'de bulunan gözlem noktalarına saldırmaya son verilmesi çağrısında bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), İngiltere ve Almanya, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde, Suriye yönetimine çağrı yaparak Türkiye’nin İdlib’deki gözlem noktalarına saldırılarına son vermesini istedi.

Euronews’te yer alan habere göre, Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen ise ”Rusya ve Türkiye garantör ülkeler olarak idlib’de gerginliği azaltmak için kilit bir rol oynamak zorunda.” dedi.

BM Güvenlik Konseyi’ni video konferans yoluyla Cenevre’den bilgilendiren Pedersen, hava saldırıları ve çatışmaların devam ettiği ve insani durumun ”alarm verdiği” İdlib’de, çocukların dondurucu soğuklar nedeniyle öldüğünü söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)