BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD ile Türkiye arasında sahte pasaport gerilimi tırmanıyor----

ABD ile Türkiye arasında sahte pasaport gerilimi tırmanıyor

ABD ile Türkiye arasında sahte pasaport gerilimi tırmanıyor
23 Aralık 2021 - 08:32 www.finansgundem.com

Birçok konuda gerilimin yaşandığı ABD ile Türkiye arasında tansiyon yine yükseldi... İstanbul Emniyet Müdürlüğü sahte pasaport sattığı tespit edilen bir diplomatın tutuklandığı belirtti. ABD konuyla ilgili jet bir açıklama yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, dün yaptığı açıklamada “D.J.K.” olarak tanımlanan bir ABD’li diplomatın gözaltına alındığını duyurdu. Olayın geçen ay yaşandığı ve bu kişinin Almanya’ya gitmek isteyen bir Suriyeliye sahte pasaport sağladığı aktarıldı. Suriyelinin adı ise “R.S.” olarak açıklanırken pasaport veren ABD’linin ise Beyrut Büyükelçiliği’nde görev yaptığı kaydedildi.

Olayla ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan bir açıklama geldi. Yetkili, “Türkiye’de bir ABD vatandaşının gözaltına alındığının farkındayız. Bu şahıs, ABD diplomatı değildir. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor” dedi.

Polis yetkilileri ise İstanbul Havalimanı’nda bu adamın Suriyeli ile kıyafet değiştirerek diplomatik pasaportunu verdiği görüntülerin olduğunu aktarırken, gözaltına alınan adamın elindeki bir zarfta 10.000 dolar olduğu kaydedildi.

İstanbul Havalimanı'nda ABD'li diplomat pasaportunu satarken yakalandı

 

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

 

Asya borsalarında pozitif hava

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)