BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri alıcılı seyrediyor----

ABD hisseleri alıcılı seyrediyor

ABD hisseleri alıcılı seyrediyor
22 Ekim 2015 - 19:34 www.finansgundem.com

ABD hisse senetleri kurumsal karlar ve teşvik spekülasyonuyla yükseliyor

ABD hisseleri, McDonald’s Corp. ve EBay Inc.’in beklenenden iyi gelen çeyrek finansallarının oluşturduğu, ABD firmalarının sağlıklı durumuna dair iyimser hava ile üç gündür ilk defa pozitif yön buldu.

Standard & Poor’s 500 (S&P 500) Endeksi New York saatiyle saat 09:32’de yüzde 0.7 yükselerek 2,033.02 puana çıktı. Endeks, Valeant Pharmaceuticals International Inc hisse senetlerinin açığa satışından kaynaklanan baskıyla geçen volatil bir seanstan sonra dün bir haftanın en düşük seviyesinden kapandı. Valeant hisseleri, Çarşamba günü yüzde 19 düştükten sonra, bugünde kayıplarını sürdürüyor.

Londra merkezli aracı kurum Atlantic Equities LLP’de ABD hisse senetleri satış yetkilisi Oliver Herington “İnsanlar kar sezonunda hızlanma işaretleri arıyorlar” dedi ve “Buradaki en olumlu şey bu: tüm gözler şirketler üzerinde, ve Fed birazda olsa arkasına yaslanıyor. Piyasa, az da olsa değerlemelerden destek alabilir. Bu çeyrek için beklentiler baya düşük, ama en azından sonuçlar beklentilere paralel gidiyor” diye ekledi.  

AMB Başkanı Mario Draghi bugün, küresel yavaşlamanın Euro Bölgesi'ndeki toparlanmayı tehdit ettiğini ve euro bölgesinin Aralığa kadar yeni bir parasal teşviğe ihtiyaç duyabileceğini dile getirdi. Draghi, AMB para politikası toplantısında, büyüme ve enflasyonda aşağı yönlü risk gördüğünü, politika yapıcıların Aralık ayında sağlanacak olan ekonomik teşviğin derecesini yeniden değerlendirecekleri yorumunda bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)