BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD halkı Biden'dan hem memnun, hem değil----

ABD halkı Biden'dan hem memnun, hem değil

ABD halkı Biden'dan hem memnun, hem değil
01 Nisan 2021 - 00:55 www.finansgundem.com

ABD'de yapılan bir anket sonucuna göre ABD halkının Biden'ın Kovid-19 politikasından memnun olduğu ortaya çıkarken, göçmen politikasında ise memnun olmadığı görüldü

ABD'de yapılan bir ankete göre, Başkan Joe Biden'ın Kovid-19 politikasına halkın yüzde 73'ü destek veriyor. Associated Press-NORC Halkla İlişkiler Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette, katılımcıların yüzde 73'ü Başkan Joe Biden'ın Kovid-19 salgınını ele alış biçimini onayladığını söyledi.

Ankette, ayrıca katılımcıların yüzde 62'si Biden'ın sağlık hizmetleri çalışmasını desteklerken, yüzde 60'ı ekonomik politikalarını, yüzde 55’i de dış politika yaklaşımını onayladığını anlattı.

GÖÇMENLİK POLİTİKASINDA SINIFTA KALDI

Ülke genelinden seçilen 1166 yetişkin üzerinde 26-29 Mart'ta gerçekleştirilen ankette, Biden, göçmenlik, sınır güvenliği ve silah kontrolü politikalarında ise sınıfta kaldı.

Katılımcıların sadece yüzde 42’si Biden hükümetini göçmenlik konusunda başarılı bulurken, sınır güvenliği konusunda ise yüzde 44’ü, silah kontrolü tartışmalarında da yüzde 45’i Biden'ın iyi iş çıkardığını söyledi.

Bütçe açığı konusunda da katılımcıların yüzde 48’i Biden’ı onayladı. Partililer bazında ise Demokratların yüzde 77’si hükümeti başarılı, Cumhuriyetçilerin yüzde 83’ü ise başarısız buldu.

Biden yönetimi sessizce Filistin'e yardımları artırdı

 

Biden altyapı paketini bugün açıklayacak

 

Joe Biden'ın köpeğinden yeni vukuat

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)