BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Ermeni tasarısını gündeme almadı----

ABD Ermeni tasarısını gündeme almadı

ABD Ermeni tasarısını gündeme almadı
12 Nisan 2014 - 12:12 www.finansgundem.com

‘Ermeni Soykırımı’ karar tasarısı, Senato Genel Kurulu'nun gündemine alınmadı

ABD Senatosu'nun Dış İlişkiler Komitesi’nin önceki gün kabul ettiği S.RES.410 sayılı ‘Ermeni Soykırımı’ karar tasarısı, Senato Genel Kurulu'nun gündemine alınmadı.

Kritik bir dönemde sunulan karar tasarısının, ABD Senatosu'nun 16 günlük Paskalya tatili öncesi gerçekleştirdiği son oturumunda gündeme alınmaması, tasarının içerik açısından kadük kalmasını sağladı.

Zira bağlayıcılığı olmayan karar tasarısının metninde spesifik olarak 24 Nisan 2014 tarihinin 'Ermeni Soykırımı'nın yıldönümü olarak anılması isteniyordu. Ancak tasarı, bu tarihten önce Senato Genel Kurulu tarafından gündeme alınıp kabul edilmeyince, içerik olarak değerini yitirdi.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarafsız12 Nisan 2014 23:04

    katliam yapıldı bunu biliyoruzda Amerikalıların yaptığı kızılderi mezalimine ne denir.Bir ulusu yok ettiler.Yaşadıkları toprak parçası kendilerine mi ait zannediyorlar.

  • vatandas12 Nisan 2014 14:59

    Bunlara "siz varsova pakti,Rusya yanlisi ülkenin dayatmasini müttefikiniz olan ülkeye nasil dayatirsiniz" diyebilecek bir babayigit cikmayacakmi bu ülkede? Ila Dogu Perincek`in Amerokaya gidip " olmadi böyle seyler"mi demesi lazim? Zira Isvicerede demisti!!!!!

  • XYZ12 Nisan 2014 12:59

    ABD KENDİ GEÇMİŞİNE BAKSA HATTA GÜNÜMÜZE BAKSA SOYKIRIM VE KATLİAMLARI KİMİN YAPTIĞINI DAHA İYİ GÖRÜR. JAPONLARA ATOM BOMBASI, IRAK, AFGANİSTAN DAHA NİCELERİ. KENDİNİ ELEŞTİRSİ...

  • XYZ12 Nisan 2014 12:56

    GÜNDEME ALSAYDILARDA BU ABD NİN ŞANTAJINDAN KUTULSAYDIK. TEMCİT PİLAVI GİBİ HER YIL GÜNDEME GETİRİP, TÜRKİYEDEN TAVİZ KOPARMAK İSTİYORLAR...