BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Dışişleri Bakanı Blinken, Suudi Arabistan'da----

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Suudi Arabistan'da

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Suudi Arabistan'da
07 Haziran 2023 - 01:57 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ikili işbirliği, bölgesel konular ve küresel sorunları görüşmek üzere Suudi Arabistan'a gitti.


Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matt Miller, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Cidde'ye iniş yaptığını bildirdi.

Miller, Dışişleri Bakanının, Suudi Arabistan'da ülke yetkilileri ve bölgesel ortaklarla bir araya geleceğini kaydetti.

Suudi Arabistan ve ABD'nin Sudan üzerindeki "acil çalışmalarına" devam edeceğini kaydeden Miller, temel amacın çatışmaya son vermek ve insani yardımın engelsiz ulaşımını sağlamak olduğunu ifade etti.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada Blinken'ın, 6-8 Haziran tarihlerinde Suudi Arabistan'a resmi ziyaret düzenleyeceği, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel konular, ekonomik ve güvenlik işbirliğini görüşeceği aktarılmıştı.

Blinken'ın 7 Temmuz'da ABD ve Körfez İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katılacağı, 8 Temmuz'da ise Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan'la birlikte DEAŞ'la Mücadele Uluslararası Koalisyonu'nun toplantısına ev sahipliği yapacağı kaydedilmişti.

ABD'li bakanın ziyareti, ABD ve Suudi Arabistan öncülüğünde Cidde'de Sudan için yürütülen müzakereler devam ederken gerçekleşiyor.

Biden: Demokrasinin işleyebildiğini kanıtladık

 

İran'ın Riyad Büyükelçiliği 7 yıl sonra yeniden açıldı

 

Macron, Avrupa liderliğine mi oynuyor?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)