BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD' de milyonlarca insan kirasını ödeyemiyor----

ABD' de milyonlarca insan kirasını ödeyemiyor

ABD' de milyonlarca insan kirasını ödeyemiyor
20 Ocak 2021 - 15:40 www.finansgundem.com

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) korona virüs salgınının ekonomik etkileri derinleşirken, Nüfus Sayım Bürosu tarafından yapılan ankete göre, 10 milyon 136 bin 84 kişinin kirasını ödeyemediği ortaya çıktı.

Ekonomik durgunluk ve gelir eşitsizliği gibi dövüş mücadele eden Amerika Birleşik resimlerinde (ABD) korona virüs salgınının etkisiyle yeni krizin eşiğine girildi.

10 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ KİRASINI ÖDEYEMİYOR

ABD Nüfus Sayım Bürosu tarafından yapılan bir ankete göre 10 milyon 136 bin 84 kişi kirasını ödeyemediği ortaya çıktı. Aralık ayına ait verileri paylaşan Nufüs Sayım Bürosu, ödeme konusunda en fazla sıkıntı yaşayan yaş grubunun 25-39 olduğu belirtildi. Verilelerde, 65 yaş ve üstü yaş gruplarında bu oranın az olduğu ifade edildi.

BİDEN'DAN DESTEK PAKETİ ÖNERİSİ

ABD Başkanlığına Joe Biden, geçen hafta, korona virüs salgını ve ekonomik krizle mücadele için 1,9 trilyon dolarlık destek paketi önerisi sunmuştu. Paket kapsamında, 400 milyar doların doğrudan salgınla mücadeleye ve aşı dağıtımına ayrılması, eyalet ve yerel yönetimlere de 350 milyar dolarlık kaynak aktarılması öngörülüyor. Yazılı destek paketinde, daha önce 600 dolar nakit yardım gönderilen Amerikalılara 1.400 dolar çözülüyor. Pakette, haftalık işsizlik yardımının 400 dolara çıkarılması öngörülürken, federal asgari ücretin şarj 15 dolara çıkarılması, küçük işlet de 440 milyar dolarlık kaynak yapılması hedefleniyor.

Mısır ile Katar anlaştı: Diplomatik ilişkiler yeniden başlıyor

 

ABD'de MBA endeksleri karışık seyretti

 

Mütalaa açıklandı 12 yıl hapis istemi

 

Biden göreve gelir gelmez imza atmaya başlayacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)