BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları banka hisseleriyle yükseldi----

ABD borsaları banka hisseleriyle yükseldi

ABD borsaları banka hisseleriyle yükseldi
25 Şubat 2016 - 22:33 www.finansgundem.com

ABD hisse senetleri, banka ve teknoloji hisselerine gelen alımların öncülüğünde yedi haftanın en yüksek seviyesine çıktı

ABD hisse senetleri, imalat sanayindeki zayıflığın azalmakta olduğunu gösteren veri ve petrol fiyatlarının istikrar işaretleri göstermesi ile birlikte, banka ve teknolji hisselerinin öncülüğünde değer kazandı. Standard & Poor's 500 Endeksi (S&P 500) yedi haftanın en yüksek seviyesine çıktı.

S&P 500 Endeksi yüzde 1.1 yükselerek günü 1,951.75 puandan tamamladı ve Şubat ayındaki kaybını geri aldı. Dow Jones Endeksi 212.30 puan ya da yüzde 1.3 yükselerek 16,697.29 puandan kapandı. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 0.9 yükseldi.

Atlanta'da Ridgeworth Investments kıdemli stratejisti Alan Gayle, "Bu sabah, işsizlik başvuruları ve beklenenden oldukça güçlü çıkan dayanıklı tüketim malları siparişleri verileri iyi haberlerdi," dedi ve Piyasalarda, özellikle dünkü kapanışın desteğii le, yukarı yönde hareket için bazı umut verici makro haberler vardı. Piyasalardaki sert düşüşlerin ardından, en kötünün belki de geride kaldığı yolunda iyimserlik mevcut" şeklinde görüş bildirdi.

ABD hisselerinin gösterge endeksi, 11 Şubat kapanışı itibariyle yüzde 6.7 kadar düştükten sonra, bu ayki kayıplarını geri aldı. Endeks ikiyılın en düşük seviyesinden başlattığı sıçramayı devam ettirdi ve 2016 yılının kayıplarının yarısından fazlasını yerine koydu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)