BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD bir iflas erteleme daha: Tailored Brands----

ABD bir iflas erteleme daha: Tailored Brands

ABD bir iflas erteleme daha: Tailored Brands
03 Ağustos 2020 - 15:35 www.finansgundem.com

Başta Men’s Wearhouse olmak üzere bünyesinde birçok önemli tekstil markasını barındıran Tailored Brands, Güney Teksas Bölge Mahkemesi’ne iflas erteleme başvurusunda bulundu.

ABD'li ünlü giyim markası Men's Wearhouse'un sahibi olan Tailored Brands de Korona virüsü salgınının ekonomik etkilerine dayanamayan perakendeciler arasına girdi. Reuters'ta yer alan habere göre şirket, iflas erteleme başvurusunda bulundu.

Tailored Brands'den yapılan açıklamada üst düzey alacaklıların yüzde 75'i ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Bu sayede borcun 630 milyon dolar azalacağı kaydedildi. Güney Teksas Bölge Mahkemesi, şirketin varlıklarını ve yükümlülüklerini 1 milyar dolar ila 10 milyar dolar arasında listeledi. Tailored Brands, daha önce açıklanan plana sadık kalınarak iş gücünün yüzde 20 azaltılacağını, internet satışlarına ağırlık verilerek 500 mağazanın kapatılacağını duyurdu. Şirket, sahibi olduğu Men's Wearhouse, Jos. A. Bank, Moores Clothing for Men ve K&G Fashion Superstore markalarının müşterilere hizmet vermeye devam edeceğini de açıkladı.

Sorunlu kredilerde rekor artış: 'Balon patlıyor' korkusu

Kashkari: Kongre ekonomik destek için harekete geçmeli


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)