BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiABD bir Çinli firmayı daha kara listeye alıyor----

ABD bir Çinli firmayı daha kara listeye alıyor

ABD bir Çinli firmayı daha kara listeye alıyor
22 Mayıs 2019 - 05:39 www.finansgundem.com

ABD Ticaret Bakanlığı Huawei'den sonra Çinli video gözetim firması Hikvision'u da kara listeye almaya hazırlanıyor. Amerikan şirketlerinin Hikvision ile ticaretleri bakanlık iznine bağlanacak

Trump yönetimi, Çinli video gözetim firması Hikvision’un Amerikan teknoloji şirketlerinden alım yapmasını sınırlayacak önlem hazırlığında. 

New York Times'ın, Hikvision'un kara listeye alınacağı haberinin ardından ABD Ticaret Bakanlığı da bir açıklama yaptı. Reuters'teki habere göre Bakalıktan yapılan açıklamada, Çinli Hikvision ile ilgili alınacak kararla ilgili çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Bakanlık, Amerikan şirketlerinin Hikvision'a sağlayacakları tedarikler için devletten onay alma şartı getirilebileceğini duyurdu. 

Huawei'den sonra Hikvision'un da kara listeye alınması halinde ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşının kızışması bekleniyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)