BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Başkanı yine yön değiştirdi: Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor----

ABD Başkanı yine yön değiştirdi: Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor

ABD Başkanı yine yön değiştirdi: Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor
14 Ekim 2019 - 14:30 www.finansgundem.com

Erdoğan'la telefon görüşmesinde Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyonda Türkiye'nin yanındayım mesajı veren Trump, ABD'deki tepkilerin ardından yön değiştirdi ve "Türkiye'ye büyük yaptırımlar" geliyor dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, kuzeydoğu Suriye'de yürüttüğü askeri operasyon nedeniyle Türkiye'ye büyük yaptırımlar uygulanabileceğini bir kez daha dile getirdi. Ancak Trump, ABD'nin birbirleri ile 200 yıldır savaşan insanlarn için yenibir savaşa girmeyeceğini vurguladı.

Sosyal medya hesabını sıklıkla kullanmasıyla gündeme gelen Trump, twitter hesabından flaş bir çıkış yaptı. Kürtlerin IŞİD esirlerinden bazılarını bırakarak ABD'yi müdahil etmeye çalışıyor olabileceğini söyleyen Trump şöyle devam etti:

"Türkiye veya pek çoğunun geldiği yer olan Avrupa Ulusları kolaylıkla yeniden yakalar, ama çabuk hareket etmeleri lazım. Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor! İnsanlar gerçekten NATO üyesi Türkiye ile savaşa girmemiz gerektiğini mi düşünüyor? Asla bitmeyen savaşlar bitecek!"

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)