BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Başkanı Trump Fenerbahçeli mi?----

ABD Başkanı Trump Fenerbahçeli mi?

ABD Başkanı Trump Fenerbahçeli mi?
09 Kasım 2016 - 10:34 www.finansgundem.com

ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın Fenerbahçe formalı fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Amerikan Türk Cemiyeti tarafından 2012 yılında 6'ncısını düzenlenen, Türk-Amerikan işadamlarının buluştuğu gala yemeğine katılan emlak kralı ünlü iş adamı Donald Trump'a, Fenerbahçe USA Derneği Başkan Vekili Cüneyt Gürkan, isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye etmişti. O günlerde Trump'ın başkanlığıyla ilgili bir gelişme olmazken verilen bu formanın anlamı şimdilerde büyük önem taşıyor.

GALADA KİMLER VARDI?

New York Plaza otelde gerçekleşen gala yemeğine Turner Medya CEO'su Philip İ. Kent, Doğan Medya Televizyon gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, CNN uluslararası masa şefi Christiane Amanpour, Doktor Mehmet Öz, Miss Üniverse 2012 Leila Lopez, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve Türk- Amerikalı çok sayıda işadamı katılmıştı.

Cüneyt Gürkan galada yanında getirdiği Fenerbahçe formasını Trump'a vererek basın mensuplarına poz verdirtmişti. İyi bir Fenerbahçeli olduğu bilinen Gürkan'ın bu hamlesi sosyal medyada o dönem bu kadar etkili olmazken şimdi herkes bu fotoğrafı konuşuyor.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇINA DAVET EDİLMİŞTİ

Galada Donald Trump ile bir süre konuşan Cüneyt Gürkan, ünlü iş adamını Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisine davet etmişti. Ancak Trump işlerindeki yoğunluk sebebiyle bu davete gelememişti.

Sosyal medyada Trump çılgınlığı

ABD seçimlerinde önde giden Donald Trump'ın Fenerbahçe formalı fotoğrafı sosyal medyada da büyük bir yankı uyandırdı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)