BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Adalet Bakanlığı'ndan YPG itirafı: PKK'nın alt kolu----

ABD Adalet Bakanlığı'ndan YPG itirafı: PKK'nın alt kolu

ABD Adalet Bakanlığı'ndan YPG itirafı: PKK'nın alt kolu
16 Ocak 2021 - 00:17 www.finansgundem.com

Bakanlık açıklamasında, YPG ile PKK arasındaki bağlantı resmi olarak kabul edilerek, "YPG, ABD hükümeti tarafından yabancı terör örgütü olarak tanınan PKK'nın alt koludur" ifadesi kullanıldı

ABD Adalet Bakanlığı, Florida eyalet meclisi binasına yapılan saldırıda YPG'li bir kişinin gözaltına alındığını duyurduğu açıklamada, YPG için "terör örgütü PKK'nın alt kolu" ifadesini kullanarak iki örgüt arasındaki bağı kabul etmiş oldu.

Adalet Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Florida'nın Tallahassee kentinde yaşayan Daniel Baker isimli kişinin "kaçırma ve yaralama tehdidi içeren eyaletler arası iletişim kurma" suçlamasıyla gözaltına alındığı duyuruldu.

Baker'ın 10 Ocak Pazar günü Florida eyalet meclis binasına yapılan saldırılara karıştığına işaret edilen açıklamada, bu kişinin diğer kişileri silahlanarak buraya gelmeye teşvik ettiği belirtildi.

Adalet Bakanlığı YPG'nin, PKK'nın kolu olduğunu kabul etti

Açıklamada, Baker'ın 2017'de Suriye'de YPG'ye katıldığına işaret edilerek, şüphelinin sosyal medya haseplarında YPG'de keskin nişancı eğitimi aldığını belirttiği ve çeşitli belgesellerde de görüldüğü kaydedildi.

Bakanlğın söz konusu açıklamasında YPG ile PKK arasındaki bağlantıyı resmi olarak kabul ederek, "YPG, ABD hükümeti tarafından yabancı terör örgütü olarak tanınan PKK'nın alt koludur." ifadesi kullanıldı.

ABD'den terör örgütü YPG'ye hava savunma sistemi

 

ABD'den terör örgütü YPG'e 1.2 milyon dolarlık korona yardımı

 

Pentagon'dan skandal açıklama: Petrol geliri YPG'ye

 

Terör örgütü YPG DEAŞ'lıları serbest bırakmaya devam ediyor

 

YPG/PKK tahrip ettiği hastane önüne teröristbaşı posteri asmış

 

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim16 Ocak 2021 14:59

    Bir defa şunu iyi anlayalım  kim  başkan olursa olsun Amerika yı yöneten İngiliz derin devletidir.  Amerikan halkı bunun farkında olmasına rağmen   eyaletlere ve menfaat guruplarına çok fazla bölünmüş olduğundan ha deyip işin içinden çıkamaz.  Başta Pentagon olmak üzere gizli ve açık fikir kuruluşları akla zarar bir şekilde önce bir kavram kargaşası oluşturuyor sonra  aklı ve zihni bulanmış hatta boşaltılmış insan sürüsünü istediği gibi yönlendiriyor.  Trump doğal olarak derin devletin  bazı hareketlerine karşı tampon vazifesi görmüş olsa da  mevcut durumda olduğu gibi ne yapıp edip Trump ı oyun dışı bıraktılar!  Şimdi  bizdeki çakallar dahil  bu  Biden in ne maymunluklar yapacağını ellerini oğuşturarak beklemekte.  

  • Yorum16 Ocak 2021 13:04

    Bu demeçle abd yi dava edebiliriz teröre destek veren ülke diye ve Türk halkının her türlü maddi manevi kayıplarını masaya getirebiliriz

  • mali16 Ocak 2021 12:02

    Vah! ABD, YPG nin PKK'nın kolu olduğunu bilmiyormuş, yeni öğrenmiş! ABD masal aleminde.

  • Berber Bekri 16 Ocak 2021 03:05

    Tamam o zaman tutuklayalim ABD yi veya yaptırım uygulayalım dünya görsün büyük devlet nasılmış Haydi Türkiye ileri....

  • demir ceyhan16 Ocak 2021 01:27

    Sinik cılız YPG bile Suriye savaşında adam olmuştu.Hadi bakalım hayırlısı

  • Ali Taş16 Ocak 2021 01:04

    ABD nin terörü desteklediğinin itirafıdır .Kendilerini terörü destekleyen devletler arasına kendi elleriyle yazdılar 👏👏👏👏👏👏👏