BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, 10 Rus diplomatı sınır dışı etmeyi planlıyor----

ABD, 10 Rus diplomatı sınır dışı etmeyi planlıyor

ABD, 10 Rus diplomatı sınır dışı etmeyi planlıyor
15 Nisan 2021 - 07:19 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden yönetiminin 12 Rus vatandaşı ve 20 kuruma yaptırım uygulamayı ve 10 Rus diplomatı da sınır dışı etmeyi planladığı bildirildi

ABD Başkanı Joe Biden'ın göreve başlamasıyla Washington-Moskova ilişkilerinde gerilim artarken, ABD yönetiminin Rusya'ya yeni dalga yaptırımlar düşündüğü ifade edildi.

Bloomberg'in Beyaz Saray muhabiri, Washington'un hükümet ve istihbarat yetkililerinin de aralarında bulunduğu 12 Rus vatandaşı ve 20 kuruma, ABD seçimlerine müdahale iddiaları ve 'Güneş Rüzgarları' siber saldırılarını gerekçe göstererek yaptırım uygulamayı planladığını bildirdi.

Muhabir, ayrıca Washington'un 10 Rus diplomatı da sınır dışı edeceği bilgisini verdi.

Önceki gün Biden, göreve gelmesinden bu yana Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ikinci telefon görüşmesini gerçekleştirmişti.

Kremlin'in yazılı açıklamasında "Joseph Biden ikili ilişkilerdeki durumu normalleştirmeye ve stratejik istikrar ve silahların kontrolü, İran'ın nükleer programı, Afganistan'daki durum ve küresel iklim değişikliği gibi acil konularda istikrarlı ve öngörülebilir bir işbirliği kurmaya duyduğu ilgiyi dile getirdi" ifadelerine yer verilmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)