BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB, Rusya'ya 3 gün süre verdi!----

AB, Rusya'ya 3 gün süre verdi!

AB, Rusya'ya 3 gün süre verdi!
27 Haziran 2014 - 17:10 www.finansgundem.com

AB, Ukrayna konusunda Rusya'ya 3 gün süre vererek gerekli adımların atılmasını istedi

Ukrayna krizi bağlamında oynadığı rol nedeniyle Rusya'ya bazı yaptırımlar uygulayan Avrupa Birliği (AB), 30 Haziran'a kadar dört alanda adım atılmaması halinde ekonomik unsurlar da içeren hedef odaklı yaptırımları devreye sokacağını açıkladı.

Devlet ve hükümet başkanları seviyesinde düzenlenen zirve sonucunda kabul edilen kararda,Rusya'dan ateşkes ve sınırın etkili şekilde kontrolü konusunda denetim mekanizması için anlaşmaya varılması, üç sınır kontrol noktasının Ukrayna'ya geri verilmesi, tüm rehinelerin serbest bırakılması veUkrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko'nun hazırladığı barış planının uygulanması için "özlü müzakerelere" başlanması talep edildi.

AB kararında, durumun değerlendirileceği ve lüzumu halinde gereken kararların alınacağı vurgulanarak daha belirgin kısıtlayıcı önlemler için her an bir zirve toplanabileceğine yönelik taahhüdün altı çizildi.

Poroşenko tarafından açıklanan barış planına destek veren AB liderleri, Rusya tarafından son günlerde atılan adımların not edildiğini kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)