BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB Konseyi Başkanı Michel mülteciler için sınıra geliyor----

AB Konseyi Başkanı Michel mülteciler için sınıra geliyor

AB Konseyi Başkanı Michel mülteciler için sınıra geliyor
02 Mart 2020 - 05:40 www.finansgundem.com

Türkiye'nin Avrupa'ya gitmek isteyen mültecileri durdurmaya çalışmayacağını açıklamasının ardından Yunanistan sınırına mülteci akını AB Konseyini telaşlandırdı. Konsey Başkanı Michel yarın Türkiye-Yunanistan sınırına gelecek


Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yunanistan'ın Avrupa sınırlarını korumasını destekliyoruz. Sahadaki durumu yakından takip ediyoruz." ifadesini kullandı.

Michel, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis ile Yunanistan-Türkiye sınırını ziyaret edeceğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saat 19.40 itibarıyla Edirne'den Yunanistan’a geçen düzensiz göçmenlerin sayısını 100 bin 577 olarak açıklamıştı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Türkiye'de bulunan Suriyelilere "geçici koruma" uygulamaya devam edildiğini belirterek "Suriyeli kardeşlerimizden ülkeyi terk etmeleri istenmedi. Kalmak isterlerse kalabilirler. Gitmek isterlerse de gidebilirler. Sadece mültecilerin Türkiye'den ayrılmasını engellememe yönünde bir politika değişikliğine gittik." açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mülteci kampı olmak istemiyoruz.02 Mart 2020 10:11

    Dikkat edilirse geçmek isteyen çok sayıda Afgan ve pakistanlıda var ve bunlar Doğu sınırımızdan yani İRAN dan gelen daha doğrusu getirilip sınırımıza bırakılan mülteciler doğu sınırımıza da çok dikkat etmeliyiz. Kaçak geçişi çok yoğun özellikle İran teşviği ile. Türkiye artık mülteci almamalı ve sınırlarını kapatmalı. İçerdekileride tutma huyundan vazgeçerek gitmek istediklere ülkelere ulaşamlarını kolaylaştırmalı. Mülteciler ülkemizi terk etmeli.