BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB Komisyonu başkan adayı terör mağduru çıktı----

AB Komisyonu başkan adayı terör mağduru çıktı

AB Komisyonu başkan adayı terör mağduru çıktı
05 Temmuz 2019 - 06:56 www.finansgundem.com

AB Komisyonu'nun ilk kadın başkan adayı Ursula von der Leyen'in, terör örgütü Baader-Meinhof grubundan kaçarak 1 yıl boyunca takma isimle Londra'da yaşadığı ortaya çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu başkanlığı için aday gösterilen ilk kadın politikacı olan ve Almanya Savunma Bakanlığı'na kadar yükselen Ursula von der Leyen'in Baader-Meinhof grubunun tehdidinden kaçarak, sahte isimle Londra'da bir yıl yaşadığı ortaya çıktı.

Avrupa Komisyonu başkanlığı için aday gösterilen ilk kadın politikacı olan ve Almanya Savunma Bakanlığı'na kadar yükselen Ursula von der Leyen'in hayatından dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.
Almanya'da koalisyon ortağının adaylığına karşı çıktığı von der Layen'in radikal sol Baader-Meinhof grubunun tehdidinden kaçarak, bir takma isim altında Londra'da bir yıl yaşadığı ortaya çıktı.

Ursula von der Leyen'in ailesinin Kızıl Ordu Fraksiyonu'nun kendisini kaçırmayı planladığı konusunda uyarıldıktan sonra 1970'lerin sonunda İngiltere'ye kaçtığı öğrenildi. İddiaya göre, o zamanlar 19 yaşında olan von der Leyen, London School of Economics'e hayatından endişe ettiği için sahte bir isimle kaydoldu.

Ursula von der Leyen, yıllar sonra yapılan bir röportajda, Londra'da geçirdiği yılın dünya görüşünü şekillendirdiğini, gözlerini yeni bir 'özgürlüğe' ve 'o zamanlar' Almanya'nın sunmadığı 'yaşam sevincine' açtığını söyleyecekti.

Avrupa Komisyonu, Yunanistan bütçesinde neredeyse 5 milyar euro'luk açık saptadı
Ekonomi eğitimi alırken tıp dünyasına atılan, kariyerinde Almanya Savunma Bakanlığı'na kadar yükselen Ursula von der Leyen Avrupa Komisyonu başkanlığı için aday gösterilen ilk kadın politikacı oldu.

Merkel'in koalisyon ortağı Sosyal Demokratlar von der Leyen'in aday gösterilmesine tepkili. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un önerdiği von der Leyen için AB liderlerinin yaptığı oylamada, Alman Başbakan Merkel, koalisyon ortağının eleştirileri nedeniyle kendi bakanı için çekimser kaldı. (Sputnik)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)