BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAB, İSTKA’yı Türkiye’nin ‘girişimci ruhunu geliştiren’ kurumu seçti----

AB, İSTKA’yı Türkiye’nin ‘girişimci ruhunu geliştiren’ kurumu seçti

AB, İSTKA’yı Türkiye’nin ‘girişimci ruhunu geliştiren’ kurumu seçti
24 Kasım 2017 - 16:49 www.finansgundem.com

İSTKA, Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri Yarışması’nda ‘Ulusal Kazanan’ ödülü aldı.

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Avrupa Komisyonu’nun düzenlediği Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri Yarışması’nda ‘Ulusal Kazanan’ ödülü aldı. Yarışmaya Girişimcilik Ruhunun Geliştirilmesi Kategorisi’nde Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı ile aday gösterilen İSTKA’ya ödülü Estonya’nın başkenti Tallin’de düzenlenen törenle verildi.
İSTKA’ya ödül getiren Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı’nda 23 proje toplam 13 milyon liralık bütçe ile yürütüldü. Toplamda 23 paydaş, 45 proje ortağı ile hayata geçen projelerin çarpan ektisiyle programda 352 kurum işbirliği yaptı. Bu işbirliği sonucunda yaklaşık 11 bin 500 genç, teorik ve uygulamalı girişimcilik eğitimi, mesleki eğitim, kariyer yönlendirme gibi farklı başlıkları içeren eğitimlerden faydalandı.

stanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Avrupa Komisyonu’nun düzenlediği Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri Yarışması’nda ‘Ulusal Kazanan’ ödülü aldı. Yarışmaya Girişimcilik Ruhunun Geliştirilmesi Kategorisi’nde Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı ile aday gösterilen İSTKA’ya ödülü Estonya’nın başkenti Tallin’de düzenlenen törenle verildi. Toplam 32 ülkeden 305 kurumun aday gösterildiği yarışmada Avrupa ölçeğinde 56 kurum projeleriyle yarıştı.

11 bin 500 genç eğitim aldı, 352 kurum işbirliği yaptı

İSTKA’ya ödül getiren Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı’nda 23 proje toplam 13 milyon liralık bütçe ile yürütüldü. Toplamda 23 paydaş, 45 proje ortağı ile hayata geçen projelerin çarpan ektisiyle programda 352 kurum işbirliği yaptı.
Bu işbirliği sonucunda yaklaşık 11 bin 500 genç, teorik ve uygulamalı girişimcilik eğitimi, mesleki eğitim, kariyer yönlendirme gibi farklı başlıkları içeren eğitimlerden faydalandı. Aynı zamanda eğitimcilerin eğitilmesini de hedefleyen program ile 727 eğitimciye eğitim verildi. Program İstanbul’un sosyoekonomik açıdan birbirinden oldukça farklılık gösteren 13 ilçesinde 19 girişimcilik, mesleki eğitim ve kariyer merkezi kurulmasını sağlandı. Tüm faaliyetler göz önüne alındığında programın İstanbul’un geneline yayıldı.
Türkiye’nin 2011 yılından bu yana katıldığı ve 5 kategoride düzenlenen yarışmaya adaylar KOSGEB tarafından gösteriliyor. İSTKA’nın aday gösterildiği ve ‘Ulusal Kazanan’ ödülü aldığı Girişimcilik Ruhunun Geliştirilmesi Kategorisi, özellikle gençler ve kadınlar arasında girişimcilik ruhunu ve kültürünü oluşturmayı amaçlayan faaliyet ve uygulamaları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)