BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB: İngiltere'ye gitmeyin!----

AB: İngiltere'ye gitmeyin!

AB: İngiltere'ye gitmeyin!
22 Aralık 2020 - 17:03 www.finansgundem.com

AB 27 üye ülkeye, bir sonraki duyuruya kadar Birleşik Krallık'a ve İngiltere'ye gereksiz tüm seyahatleri durdurması gerektiğini tavsiye etti.

AB ülkelerinin İngiltere'ye seyahatleri durdurmasından sonra Brexiit konusunda da İngiltere ile bir türlü anlaşamayan Avrupa Birliği'nden açıklama geldi.

Avrupa Birliği 27 üye ülkeye, bir sonraki duyuruya kadar Birleşik Krallık'a ve İngiltere'ye gereksiz tüm seyahatleri durdurması gerektiğini tavsiye etti.

AB ülkeleri, mutasyon geçirerek bulaşıcılığı artan yeni bir korona virüs varyantının ortaya çıkmasının ardından İngiltere seyahatine geçici kısıtlamalar getirirken Avrupa Komisyonu, üye ülkeleri koordineli bir yaklaşım benimsemeye çağırdı.

'VATANDAŞLAR EVLERİNE DÖNEBİLMELİ'

AB Adalet Komiseri Didier Reynders, “Üye devletler, İngiltere ile AB arasında gereksiz seyahatleri durdurmaları için koordineli hareket etmelidir. Bununla birlikte seyahat yasakları, binlerce AB ve İngiltere vatandaşının evlerine dönmesini engellememelidir" ifadelerini kullandı.

AB'nin yürütme kolu, kendi ülkelerine veya ikamet ettikleri yere dönen kişilerin, korona virüs testi yaptırmak şartıyla seyahat edebilmelerinin gerektiğini belirtti.

İngiliz ajanları evden çalışmanın alternatifini arıyor

Fransa İngiltere sınırını kapattı tır kuyrukları oluştu

Koca: Mutasyon beklenen bir durum

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)