BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB: Hesap vermeli----

AB: Hesap vermeli

AB: Hesap vermeli
12 Nisan 2018 - 16:50 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB), Beşar Esad rejiminin Duma'daki kimyasal silah saldırısından dolayı hesap vermesi gerektiği uyarısında bulundu.

AB Komisyonu Sözcülüğünden yapılan açıklamada, "Suriye'de işlenen tüm savaş suçları ve kimyasal silah kullanımı için hesap verilmesi gerektiğini yineliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini'nin üye devletlerle Suriye'deki gelişmelere dair iletişim halinde olduğu belirtilerek konunun gelecek hafta yapılacak AB Dışişleri Bakanları toplantısında da ele alınacağı kaydedildi.

Esed rejiminin, Doğu Guta'da muhaliflerin kontrolündeki son nokta olan Duma ilçesinde sivil yerleşimlere 7 Nisan'da düzenlediği kimyasal silah saldırısında 78 sivil ölmüştü.

Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), 4 Nisan'da yayımladığı raporda, Esed rejiminin, Suriye'de iç savaşın başlamasından buna yana 214, Han Şeyhun katliamından sonra da 11 kez kimyasal silah saldırısı düzenlediğini

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)