BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAB hava kirliliği için yeteri kadar çaba harcamıyor----

AB hava kirliliği için yeteri kadar çaba harcamıyor

AB hava kirliliği için yeteri kadar çaba harcamıyor
26 Haziran 2020 - 17:00 www.finansgundem.com

AB Çevre, Balıkçılık ve Okyanuslar Komisyoneri Virginijus Sinkevičius, AB üyesi ülkelerin hava kirliliği ve sağlığa etkilerini 2030 yılına dek azaltma konusunda yeterli özveriyi göstermediğini söyledi.

Avrupa Komisyonu’nu Karbon Salınımı Azaltımı Bağlılık Direktifi raporunu değerlendiren AB Çevre, Balıkçılık ve Okyanuslar Komisyoneri Virginijus Sinkevičius, pek çok AB ülkesinin 2020 ve hatta 2030 yıllarına dair taahhütlerini yerine getirememe ihtimali olduğunu ve üye ülkelerin yeterli çabayı harcamadığını söyledi.

Karbon Salınımı Azaltımı Bağlılık Direktifi raporunda, hava kirliliğini azaltmak için ek önemler açıklanırken, Avrupa Komisyonu konu ilgili ulusal çalışmaları gözlemleyerek destekleyeceğini belirtti. Raporda hava kirliliği ile mücadelede özelikle amonyak salınımını azaltmak için tarıma önem verilmesi gerektiğini işaret edildi.

Temiz hava ilgili yaptırımların etkili bir şekilde uygulanmasının, Komisyon’un Avrupa Yeşil Anlaşması dahilindeki “sıfır hava kirliliği ve temiz çevre” hedefine büyük katkı sağlayacağının ifade edildiği raporda, iklim ve enerji konularında yeni politikalar benimsenmesi gerektiği duyuruldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)