BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAA: O gazete ile tüm ilişkileri sonlandırdık----

AA: O gazete ile tüm ilişkileri sonlandırdık

AA: O gazete ile tüm ilişkileri sonlandırdık
01 Nisan 2014 - 17:20 www.finansgundem.com

Anadolu Ajansı (AA), Taraf gazetesi ile ticari tüm ilişkilerini sonlandırdığını duyurdu.

AA'dan yapılan açıklamada, Taraf Gazetesi'nin seçimlerden önce Ajansın marka değerini düşürücü, ajans ve yöneticilerinin ticari itibarını ve iktisadi faaliyetlerini zedeleyici, haksız rekabete sebep olan asılsız isnatlarda bulunduğu iddia edildi. Gazetenin iftira ve kurgu haberlerle kamuoyunu yanıltmaya çalıştığı ileri sürülen açıklamada özetle şu ifadeler kullanıldı:
"Söz konusu haberler, Ajansımızın zarar görmesine, çalışanlarımızın motivasyonunun olumsuz etkilenmesine ve ajansımız hakkında yanlış bir algı oluşmasına sebep olmuştur. Bu haberler tekzip edilmiş, düzeltme yapılması istenmiş ancak hiç biri Taraf gazetesince uygulanmamıştır. Bunun üzerine kurumumuz tarafından gazete aleyhine suç duyurusunda bulunulmuştur. 
Seçim günü, bir kısım televizyon yorumcuları ve yayıncıları, Taraf gazetesinin bu haberlerini dayanak göstererek, Ajansımızın seçim verileri ve sonuçları ile ilgili manipülasyon yaptığını iddia ederek, Ajansımıza yönelik haksız ithamlarda bulunmuşlardır.
Ayrıca, ilgili gazetenin 2013 yılından devreden borçları ile birlikte 2014 yılı faturaları ile birikmiş borçları bulunmakta olup sözleşme gereği kendilerine sunulan hizmet durdurulabilecek iken, Ajansımız iyi niyet ile konuyu takip etmiş ve hizmetin durdurulması yoluna başvurmamıştır.
Yukarıda arz ve izah ettiğimiz sebeplerle Ajansımızın Taraf gazetesi ile ticari tüm ilişkilerini sonlandırdığını 3. şahıslara duyururuz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)