BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporA Milliler, Rusya ile berabere kaldı----

A Milliler, Rusya ile berabere kaldı

A Milliler, Rusya ile berabere kaldı
05 Haziran 2018 - 21:11 www.finansgundem.com

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında deplasmanda Rusya ile CSKA Arena'da karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Milliler, ikinci yarıda bulduğu tek golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında deplasmanda 2018 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan ve organizasyona hazırlanan Rusya ile karşılaştı. Rusya, 35. dakikada Samedov'un attığı golle 1-0 öne geçti. 

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve Rusya, devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Ay-yıldızlılar, ikinci yarıda daha etkin bir oyun sergiledi. Dakikalar 59'u gösterdiğinde uzun pasla topla buluşan Yunus, birkaç metre top sürdükten sonra rakip kaleyi yokladı ve attığı güzel golle skoru 1-1'e getirdi. Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg formasını terleten Yunus, bu golle A Milli Takım adına ilk golünü kaydetti.

Karşılaşmada 89. dakikada oynanırken Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'da top koşturan Mehmet Zeki Çelik oyuna dahil oldu ve ay-yıldızlı formayı ilk kez üzerine geçirdi. 

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

2018 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Rusya, A Grubu'nda Uruguay, Suudi Arabistan ve Mısır ile mücadele edecek. 

Ay-yıldızlı ekip, ilk hazırlık maçında İran'ı 2-1 mağlup ederken, ikinci hazırlık maçında Tunus ile 2-2 berabere kalmıştı. UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Rusya 2. Grup'ta 7 Eylül ve 14 Ekim 2018'de iki kez daha karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)