BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporA Milli Takım galibiyetle başladı----

A Milli Takım galibiyetle başladı

A Milli Takım galibiyetle başladı
25 Mart 2023 - 22:03 www.finansgundem.com

A Milli Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan'a konuk oldu. Ay-Yıldızlılar elemelere 3 puanla başladı.

A Milli Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan'a konuk oldu. Ay-Yıldızlılar 10'da Ozan Kabak'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşse de 34'te Orkun Kökçü ve 64'te Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı, Milliler 2-1 kazandı.

D Grubu’nda mücadele eden Kırmızı-Beyazlılar, İlk sınavına deplasmanda Ermenistan karşısında çıktı. Moral-motivasyon açısından tek istediğimiz çok iyi bir başlangıçtı.

Orkun'dan harika gol

Ancak maça iyi başlayamadık. 10. dakikada Ozan Kabak'ın kendi kalesine attı, Milliler 1-0 geriye düştü. Fakat oyunun kontrolünü kaybetmeyen Ay-Yıldızlı ekipte 34'te sahneye Orkun Kökçü çıktı, ceza sahası dışından harika bir gol attı ve soyunma odasına takımları 1-1'lik beraberlikle götürdü.

Hamleyi yaptı, karşılığını aldı

İkinci yarıya 3'lü savunmadan 4'lüye geçerek başlayan Kuntz, Kerem Aktürkoğlu ve Salih Özcan'ı sahaya attı. Alman hoca bu hamlesinin karşılığını da aldı! 64'te Enes Ünal orta alanda kazanılan frikiği zekice hızlı kullandı, savunmayı dengesiz yakalayan Kerem, kaleci Beglaryan'ı avladı ve A Milli Takımımız'ı 2-1 öne geçirdi.

Salı günü rakip Hırvatistan

Bu dakikanın ardından karşılaşmada başka gol olmayınca ilk maçımızdan geriye düşmemize rağmen 3 puanla ayrıldık. Ay-Yıldızlılar salı günü de grubun favorilerinden Hırvatistan'la kozlarını paylaşacak.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: 2 yeni isim

 

A Milli Takım, Ermenistan ve Hırvatistan maçı hazırlıklarına başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)