BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporA Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş dönemi sona erdi----

A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş dönemi sona erdi

A Milli Futbol Takımı'nda Şenol Güneş dönemi sona erdi
10 Eylül 2021 - 14:34 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı anlaşma sonucunda yolların ayrıldığını açıkladı.

Ve A Milli Takım’da Şenol Güneş dönemi sona erdi… A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında Hollanda’ya deplasmanda 6-1’lik skorla mağlup oldu. Tarihe geçen bu yenilginin ardından teknik direktör Şenol Güneş’in milli takımdaki geleceği tartışma konusu haline gelmişti.

Dün Güneş ile TFF Başkanı Nihat Özdemir’in yaptığı görüşmenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu bugün yaptığı açıklamada tecrübeli teknik adamla yolların ayrıldığını duyurdu.

SÖZLEŞMESİ HEP TARTIŞILDI

Şenol Güneş’in EURO 2020’deki kötü performansın ardından maaşı tartışılmaya başlanmıştı. Sözleşmesini Türk lirası üzerinden yaptığını belirten Güneş’in tazminatı da merak konusu. TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yapılan toplantıda istifa opsiyonunu da masaya koyan Güneş’in ayrılığında rakam hakkında bilgi verilmedi.

A Milli Takım teknik direktörlüğü için ismi geçenler arasında Başakşehir’i şampiyon yapan ve şu anda boşta olan Okan Buruk ismi geçiyor.

TFF’den yapılan açıklama şöyle;

“A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir.

Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş'e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz.”

Milli Takımdaki ikinci döneminde 32 maça çıkan Güneş; 15 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyetlik performans sergiledi.

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde oynadığı 6 maçın sonunda 11 puanla 3. sırada yer alıyor.

Ay-yıldızlıların kalan 4 maçı şöyle;

8 Ekim | Türkiye – Norveç

11 Ekim | Letonya – Türkiye

13 Kasım | Türkiye – Cebelitarık

16 Kasım | Karadağ – Türkiye

Şenol Güneş istifa çağrılarına yanıt verdi

 

Şenol Güneş: Bana 'paracı' diyenler ülkeyi soyuyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)