BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaŞirket Haberleri90. yılını kutluyor----

90. yılını kutluyor

90. yılını kutluyor
08 Kasım 2013 - 04:28 www.finansgundem.com

Mustafa Nevzat İlaç Sanayii Genel Müdürü, Selamoğlu, bir Türk markası yaratmanın 90 yıllık sevincini yaşadıklarını söyledi

Mustafa Nevzat İlaç Sanayii, 90 yıllık yol hikayesini “90.Yıl Konserleri” ile birlikte kutlamaya başladı. Şirket tarafından gerçekleştirilen, “90.Yıl Konserleri”nin ilki önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mustafa Nevzat İlaç Sanayii Genel Müdürü M. Levent Selamoğlu, Cumhuriyet ile birlikte gelişip büyüyen bir Türk markası yaratmanın 90 yıllık sevincini yaşadıklarını belirterek,  şöyle konuştu:

“Bir ulusun yeniden doğduğu yıllarda başlayan yolculuğumuz süresince insan hayatının önemi, en sarsılmaz değerimiz olarak yerini korudu. Bugün Türkiye’de ve dünyanın en yüksek standartlarına sahip ilaç pazarlarına ihracat gerçekleştiriyoruz. Son 5 yılda yakaladığımız çift haneli büyüme oranları ve geçtiğimiz yıl Amerikalı biyoteknoloji şirketi Amgen ile yaptığımız güç birliği ile önemli çıkış yakaladık. Amgen’den aldığımız güç ile önümüzdeki dönemde sektördeki ilklerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz.”
Selamoğlu’nun açılış konuşmasının ardından bu proje özelinde bir araya gelen İstanbul Senfoni Orkestrası, genel sanat yönetmenliğini Murat Ali Aydın’ın üstlendiği, Oğuzhan Balcı yönetiminde Dilek Türkan ve Cihan Okan’ın solistliğinde “90.Yıl Konseri”ne imza attı. Konserde Cumhuriyet tarihine ilişkin özel eserler ve arşiv görüntülerine yer verildi. “90. Yıl Konserleri”nin ikincisi 18 Kasım 2013 Pazartesi günü Congresium Ankara’da yapılacak. (Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)