BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem8 milyon euro ile ortadan kayboldu----

8 milyon euro ile ortadan kayboldu

8 milyon euro ile ortadan kayboldu
04 Temmuz 2021 - 10:49 www.finansgundem.com

Almanya'da bir para dağıtım şirketinde çalışan 28 yaşındaki Yasemin Gündoğan, 8 milyon euro çaldığı gerekçesiyle ülke çapında aranıyor

Hürriyet'in aktardığı habere göre, Bremen'deki nakit para dağıtım şirketi Loomis’te çalışan Yasemin Gündoğan'ın görevi paketlenmiş banknotları ATM’lere takılacak para kasetlerine yerleştirmekti.

Ancak Yasemin’in 21 Mayıs’ta banknotları para kasetleri yerine çantalara yerleştirip çöp arabasıyla konteynıra çıkardığı, Berlin’de kiralanan ve çalıntı olduğu anlaşılan bir araçla kaçtığı iddia edildi.

Yasemin Gündoğan’ın çalışma arkadaşları 4 gün sonra para kasetlerini ATM’ye yerleştirmeye kalktığında boş olduklarını fark etti. Hırsızlığın neden bu kadar geç fark edildiği açıklık kazanmadı.

Polis ise önceki gün hırsızlıkla ilgili açıklama yaparak Yasemin Gündoğan’ın bulunması için halktan yardım istedi. Gündoğan ile işbirliği yaptığı şüphesiyle 1 kişi yakalanırken soruşturma geniş çaplı sürüyor.

Hırsızlık 15 saniye, yakalanmaları 3 dakika sürdü

Alarm engelleyen özel çanta! AVM'de Rus hırsız şoku

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)