BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGebze'de sel felaketi----

Gebze'de sel felaketi

Gebze'de sel felaketi
27 Temmuz 2018 - 20:12 www.finansgundem.com

Kocaeli'de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak, hayatı felç etti. Cadde ve sokaklar nehre dönerken, derenin yükselmesiyle sera, bağ ve bahçelerinde mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı

Kocaeli il genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı. Kent merkezinde binaların bodrum katlarını ve işyerlerini su bastı. Cadde ve sokaklar yoğun yağışla nehre döndü. Belediye ekipleri, tıkanan rögar kapaklarını açarak oluşan su birikintilerini gidermeye çalıştı. Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servis’in önünü de su bastı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri motopomp kurarak hastane önünde biriken suları çekmeye başladı. Birçok araç ve motosiklet de sular altında kaldı.

kocaeli3

MAHSUR KALAN 9 KİŞİ KURTARILDI

Ballıkkayalar mevkiinde sera ve bahçelerde çalışan kişilerle, arazilerini kontrole gidenler, sağanak nedeniyle taşan derenin yükselen sularından kurtulmak için konteyner ve ağaçların üzerlerine çıktı. Mahsur kalan 9 kişiyi kurtarmak için olay yerine arama kurtarma ekipleri ve 1 helikopter sevk edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri mahsur kalan 9 kişiyi zodyak botlarla kurtardı.

kocaeli2

METEOROLOJİ UYARMIŞTI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli’de gök gürültülü şiddetli yağış beklendiği belirtilerek, yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istenmişti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)