BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık8. İstanbul Finans Zirvesi’nde gündem FINTECH…----

8. İstanbul Finans Zirvesi’nde gündem FINTECH…

8. İstanbul Finans Zirvesi’nde gündem FINTECH…
25 Temmuz 2017 - 14:17 www.finansgundem.com

Bu sene 8. Kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak.

27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de dünya ekonomisine yön veren pek çok karar alıcı, özel sektör temsilcisi ve akademisyeni bir araya getirecek olan IFS’17 Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere finans sektörünün önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Zirvenin bu seneki ana temasının “Finansal Teknolojiler ve Risk Yönetimi” olarak belirlendiğini anımsatan IFS İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ünal, 1980’li yıllarda ilk reformlarla uluslararası finans piyasalarıyla entegre olan Türkiye’nin, 2000’li yıllarda ikinci bir hamle yaptığını belirterek; “2020’ye yaklaşırken hem reel sektörü hem de Finans sektörünü önemli reformlara hazırlamamız gerekiyor. 2000’li yıllardaki reformlar olmasaydı bugünleri bu kadar sağlıklı atlatamazdık. Şimdi yarınları düşünüp, yarınlara hazırlanmanın zamanı…” diye konuştu.

Halkbank Ana Sponsorluğunda ve Ziraat Bankası Stratejik Ortaklığında gerçekleştirilecek olan zirveye, Ekonomi ve Maliye’den sorumlu bakanların katılımları bekleniyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’nın gerçekleştireceği keynote konuşmasının ardından düzenlenecek “Merkez Bankası Oturumu”nda farklı ülkelerin merkez bankası başkanları bir araya gelerek küresel finans sektörünü masaya yatıracaklar.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ile Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku’nun yanı sıra Malaysia Airports İcra Kurulu Direktörü Dato’ Azmi Murad, UniCredit SpA Orta ve Doğu Avrupa Ülkeleri Sorumlusu Carlo Vivaldi de bu yılki zirvenin konuşmacıları arasında yer alacaklar.

Hazine Müsteşarlığı’nın desteği ile gerçekleştirilen Hazine oturumuna ilaveten ülkemizden ve yurtdışından çeşitli CEO ve banka yöneticisinin konuşmacı olarak yer alacağı Varlık Yönetimi/Yatırım Bankacılığı, CEO ve Bankacılar Oturumları da düzenlenecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)