BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin8 çocuğum kaç anneden unuttum----

8 çocuğum kaç anneden unuttum

8 çocuğum kaç anneden unuttum
12 Şubat 2014 - 10:47 www.finansgundem.com

Sivas’ın başarılı hocası Roberto Carlos 8 çocuğu olduğunu ama bu çocukların kaç anneden olduğunu hatırlamadığını söyledi

Süper Lig’de 20. haftada lider Fenerbahçe’yi deviren Sivasspor’un Brezilyalı antrenörü Roberto Carlos İtalyan La Gazzetta diello Sport’a geniş kapsamlı bir röportaj verdi. Hayatı boyunca iki evlilik yaptığını belirten eski yıldız futbolcu “8 çocuğum var ama inanın kaç anneden işte onu unuttum” dedi.   

İKİ SENE DAHA SİVASSPOR’DAYIM

Çocukarından birinin annesinin bir Meksikalı olduğunu ifade eden Roberto Carlos “Bir diğeri Macardı. Sanırım geri kalanları da  Brezilyalıydı. Tahminime göre ya altı ya da yedi kadın olması lazım” ifadelerini kullandı. Carlos, iki sene daha Sivas’ın başında olduğunu söyleyi “Sonrasını bilmiyorum” derken dindar olmasına karşın kiliseye gitmediğini ifade etti.

Hakemin sonuca etkisi yoktu

Roberto Carlos, F.Bahçe maçı ile ilgili “Bir taraf kazanmayı kutlarken, diğer taraf yenildiğinde bazı hatalar aramaya çalışır. Ama hakemin sonuca fazla bir etkisi yoktu” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)