BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem7 televizyon kanalı kapatıldı----

7 televizyon kanalı kapatıldı

7 televizyon kanalı kapatıldı
15 Kasım 2013 - 11:44 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, açıkladı. Bu kanallar neden kapatıldı?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık beyanında bulunarak yapılan ve etik olmayan ürün tanıtımı için uygulanan cezaların ağırlaştırılacağını söyledi.

Sağlık Bakanı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça'nın "diyet ya da ilaçlar nedeniyle meydana gelen ölüm vakalarına" ilişkin soru önergesini yanıtladı.

RTÜK'e 70 adet bildirim yapıldığını ve ilgili reklam ve tanıtımlarda kanuni işlem yapılmasının sağlandığını ifade eden Sağlık Bakanı, RTÜK'te kayıtlı bulunan bin 57 adet ulusal ve yerel yayın yapan radyo ve televizyon kanalına etik olmayan ürün tanıtımları ile ilgili olarak gerekli tedbirlerin alınması amacıyla uyarı yazısı yazıldığını kaydetti.

Sağlık Bakanı, sağlık beyanı belirterek ürün tanıtımı yapan 7 adet TV kanalının RTÜK'e yapılan başvurular üzerine kapatıldığını açıkladı.

Bakan Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kuruluna internet üzerinden yapılan tüketiciyi yanıltıcı tanıtımlar dolayısıyla 2012-2013 yılları arasında 87 internet sitesi için yazı yazıldığını, cezai yaptırım uygulandığını ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)