BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin7 bin liraya bebek hemşiresi!----

7 bin liraya bebek hemşiresi!

7 bin liraya bebek hemşiresi!
25 Haziran 2014 - 09:32 www.finansgundem.com

Malkoç-Bade Süalp çifti, yakında doğacak oğlulları için 7 bin lira maaşla bakıcı tuttu


Bade (İşçil) Süalp, bir ay sonra dünyaya gelecek olan oğlu Miles için tüm hazırlıkları tamamladı. Ünlü oyuncu, uzun süren arayışların ardından 7 bin lira maaşla bir bebek hemşiresi tuttu!

Malkoç-Bade Süalp çifti, babası sayesinde doğuştan İngiliz vatandaşı da olacak olan ve adını Miles koyacakları oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Daha fazla ağırlaşmadan Londra'ya gidip oğlunun alışverişini tamamlayan ve mutfağa girip doğmamış oğlu için sağlıklı yemekler yapmayı öğrendiğini duyduğum Bade Süalp'in heyecanı da, mutluluğu da tavan yapmış durumda. Umarım kendisi de, oğulları da sağlıkla kurtulur.
Bu arada, her anne adayı gibi şu sıralar dünyayı doğacak oğlunun etrafında döndüren Bade Süalp'in, yaklaşık 1.5 ay sonra doğacak oğulları Miles'ın bakıcısını bulduğunu öğrendim. 

ONLARCA ADAY İLE GÖRÜŞMÜŞ 

Oğlu Miles'ı emanet edeceği kişiyi bulmak için kılı kırk yaran Bade Süalp, onlarca aday ile görüşmüş. Yaklaşık 15 gün süren görüşmeler sonucunda da gönlüne göre bir bebek hemşiresi bulmayı başarmış.
Miles'ın bebek hemşiresinin maharetini ve donanımını bilmiyorum ama kendisi epey bir tecrübeli olmalı! Çünkü Süalp çifti, oğullarının bebek hemşiresine aylık 7 bin lira maaş ödeyecekmiş!!! (Bülent Cankurt/Günaydın)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)