BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem6'lı masa 6. kez bir araya geliyor----

6'lı masa 6. kez bir araya geliyor

6'lı masa 6. kez bir araya geliyor
20 Ağustos 2022 - 11:35 www.finansgundem.com

Altı muhalefet partisi lideri, yarın altıncı kez bir araya gelecek. Toplantı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde yapılacak.


Altı muhalefet partisi genel başkanı, altıncı kez bir araya gelecek. Liderler bu kez Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde buluşacak. Toplantının ardından ilk tur görüşmeleri tamamlanacak.

Edinilen bilgiye göre; toplantının en önemli gündem maddesi, daha önce kurulan komisyonların çalışmaları olacak. Muhalefet partilerinin liderleri, çalışmaları değerlendirecek. Bundan sonrasına ilişkin yol haritasını belirleyecek.

Altılı masa bünyesinde kurulan Anayasa Komisyonu'nun "güçlendirilmiş parlamenter sistem" çalışması da gündemde. Toplantıda seçim güvenliği de ele alınacak konular arasında yer alıyor.

Henüz üzerinde uzlaşı sağlanamayan Cumhurbaşkanı adayı konusu, toplantının duyurulan gündem maddelerinden biri değil. Liderlerden birinin konuyu masaya taşıması halinde aday ismi üzerinde değerlendirme yapılması bekleniyor.

6'ncı buluşmanın ardından görüşmelere 45 gün ara verilmesi planlanıyor. İkinci tur görüşmelerin zamanını ve içeriğini ise daha sonra liderler belirleyecek.

6'lı masa üyesi genel başkandan çok net adaylık açıklaması

 

Akşener: Yemin billah ediyorum aday olmayacağım

 

Babacan: 6'lı masada cumhurbaşkanı adayı ismi konuşulmadı