BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem6.6'lık deprem sonrası İzmir'de dakika dakika yaşananlar----

6.6'lık deprem sonrası İzmir'de dakika dakika yaşananlar

6.6'lık deprem sonrası İzmir'de dakika dakika yaşananlar
31 Ekim 2020 - 05:18 www.finansgundem.com

Ege Denizi Seferihisar açıklarında saat 14.51'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem Seferihisar'da denizin taşmasına, Bayraklı'da ise yıkımlara yol açtı. İşte dakika dakika yaşananlar

İzmir Bayraklı'da çok sayıda binanın yıkılmasına yol açan Seferihisar açıkları merkezli deprem  Marmara'ya kadar birçok ilde hissedildi. Merkez üssü Seferihisar'da denizin taşmasına yol açan deprem, asıl yıkımı Bayraklı'da yaşattı. 

İşte İzmir'i sarsan depremle ilgili önemli gelişmeler:

07.25: 35 yaşındaki Gülçin Aykut Soydan, Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 16 saat sonra çıkarıldı. 

06.28: 53 yaşındaki Fadime Tolu, İzmir'de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 15 saat sonra yaralı kurtarıldı.

05.18: 62 yaşındaki Emine Eren, İzmir'de Barış Sitesi'ndeki enkazdan yaklaşık 14 saat sonra yaralı olarak çıkarıldı.

04.07: AFAD, İzmir'deki depremde can kaybının 24'e yükseldiğini açıkladı.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "SAKOM’dan alınan ilk bilgilere göre 1’i boğulma sonucunda olmak üzere toplam 24 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. İzmir’de 743, Manisa’da 5, Balıkesir’de 2 ve Aydın’da 54 kişi olmak üzere toplam 804 vatandaşımız yaralanmıştır. İzmir’de arama kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 8’inde çalışmalar tamamlanmış olup; kalan 9 binada çalışmalar devam etmektedir." ifadeleri yer aldı.

03.00 Bakan Kurum, 8 binada çalışmaların sürdüğünü 9 binada ise çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Kurum, "AFAD, Kızılay tarafından bölgeye 3 bin çadır sevk edildi. 10 bin yatak, 20 bin battaniye çadırlarımız içinde bölgeye sevk edildi. 56 bin 300 kişilik mobil beslenme üniteleri bölgeye sevk edildi." ifadelerini kullandı.

02.50: AFAD, İzmir'deki depremde can kaybının 21'e, yaralı sayısının 804'e yükseldiğini açıkladı.

02.13: Sağlık Bakanı Koca, "21 can kaybımız var, 435 kişi halen tedavi görüyor. 25'i yoğun bakımda, 9 ameliyat devam ediyor. 364 kişinin tedavisi tamamlanarak taburcu edildi. 112 Acil Yardım ekipleri, UMKE timleri ile acımızı azaltmak için İzmir'de görev başındayız." açıklamasını yaptı.

01.45: AFAD, yaralı sayısının 799'a yükseldiğini ve deprem sonrasında 277 artçı sarsıntı meydana geldiğini açıkladı.

00.49: AFAD, İzmir'deki depremde can kaybının 20'ye, yaralı sayısının 786'ya yükseldiğini açıkladı.

00.33: Bakan Dönmez "Deprem anı itibarıyla 4 bin 500 abonenin elektriği kesilmişti. AFAD ekipleriyle koordinasyon içinde süratle elektrik verilmeye başlandı. Bayraklı'da doğal gaz kesintileri var, 3 bin civarında abonenin gazı kesik. Bu da önümüzdeki saatlerde süratle tamamlanacak." açıklaması yaptı.

00.30: İzmir'de 285 Sokak'ta 15 yaşındaki Günay Özışık yaklaşık 9 saat aradan sonra enkaz altından çıkarıldı.

00:24: Bakan Pakdemirli'nin 283 sokaktaki enkaz altından konuştuğu Buse Hasdemir 9,5 saat sonra kurtarıldı.

00:13 Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yıkılan Doğanlar apartmanının enkazından isminin Erol Subaş olduğu öğrenilen bir depremzede sağ olarak kurtarıldı.

00.10: AFAD'dan yapılan son açıklamada, "SAKOM’dan alınan ilk bilgilere göre 1’i boğulma sonucunda olmak üzere toplam 17 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. İzmir’de 702, Manisa’da 5, Balıkesir’de 2 ve Aydın’da 54 kişi olmak üzere toplam 763 vatandaşımız yaralanmıştır. İzmir’de arama kurtarma çalışmaları yürütülen 17 binadan 4 binada çalışmalar tamamlanmış olup; 13 binada çalışmalar devam etmektedir." ifadeleri yer aldı. Öte yandan deprem sonrasında, büyüklüğü 4’ün üzerinde 23 olmak üzere, toplam 211 artçı sarsıntı yaşandığı açıklandı.

23:51: İzmir'de meydana gelen deprem sonrası bölgeye gelen; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum hasar gören binaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

23.46: MSB'den yapılan açıklamada "İzmir’deki arama-kurtarma çalışmalarına katılacak AFAD Ekiplerini ve araçlarını taşıyan uçağımız da Erzurum’dan İzmir’e hareket etti. Hava Kuvvetlerimize ait 6 uçakla 7 sefer yapıldı." açıklaması yapıldı.

23.17: AFAD'dan yapılan son açıklamada şu ifadeler yer aldı: SAKOM’dan alınan ilk bilgilere göre 1’i boğulma sonucunda olmak üzere toplam 17 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 709 vatandaşımız yaralanmıştır. İzmir’de yıkılan ve hasar gören 17 binada arama kurtarma çalışmalarını yürütmek üzere AFAD, JAK, STK’lar ve belediyelerden 3.052 arama kurtarma personeli, 20 arama kurtarma köpeği ile 431 araç görevlendirilmiştir.

22.30: ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, Ege Denizi'nde meydana gelen deprem nedeniyle Türkiye ve Yunanistan'a destek mesajı verdi, gerekirse iki ülkeye de yardıma hazır olduklarını belirtti.

22.14: AFAD, İzmir'deki depremde yaralı sayısının 607'ye yükseldiğini, 170 artçı sarsıntı yaşandığını açıkladı.

21.52: MSB'den yapılan son açıklamada, "Deprem felaketiyle sarsılan İzmir’deki arama-kurtarma çalışmalarına katılacak olan AFAD personelini ve araçlarını taşıyan Hava Kuvvetlerimize ait 2 uçak daha Diyarbakır’dan İzmir’e havalandı." ifadeleri yer aldı.

21.25: Bakan Gül yaptığı açıklamada "Şu anda Buse kızımız da çıkartılıyor. Buse kızımız ve tüm vatandaşlarımız inşallah bir an önce salimen çıkartılır." dedi.

21.23: MSB'den yapılan açıklamada, "İzmir’deki arama-kurtarma çalışmalarına katılacak AFAD personelini ve araçlarını taşıyan üçüncü uçağımız da Ankara/Etimesgut’tan havalandı. Ayrıca 1 adet İHA’mız da havadan hasar tespit ve arama-kurtarma çalışmalarının koordinasyonu için bölgede görev yapıyor." ifadeleri yer aldı.

21:06: Bakan Kurum olay yerinden yaptığı açıklamada, 17 enkazda çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Kurum, depremde yaralı sayısının 522'ye yükseldiğini açıkladı.

20.56: İzmir'in Bayraklı ilçesi 258 Sokak'taki binanın enkazından 28 yaşındaki bir kişi yaralı olarak kurtarıldı.

20.50: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaşım ve iletişim açısından herhangi bir sıkıntı yok. Bütün arkadaşlarımız burada. İçeride sağ kalan vatandaşlarımız var, onlara ulaşmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

20.38: Jandarma Genel Komutanlığı'ndan son dakika açıklaması yapıldı. İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası bir JAK taburunun, AFAD ekipleri ile birlikte Hava Kuvvetlerine bağlı uçaklarla bölgeye intikal ettiğini duyurdu.

20.30: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Konseyi Sağlık Bilim Kurulu Toplantısı ve Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Hizmet ve Teşvik Ödülleri Töreni'nde açıklama yaptı. İzmir depremiyle ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremde 12 can kaybı 438 yaralı var. 17 binada arama çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Erdoğan, " Kurtarma çalışmalarının bir an önce sonuçlanması için tüm imkanları seferber ettik." ifadelerini kullandı.

20.12: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerini taşıyan Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait ikinci uçağın da İzmir'e hareket ettiğini bildirdi.

20.05: İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Bornova ve Bayraklı'da çadır kurulacak yerleri açıkladı.

20.00: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İzmir'de meydana gelen depremle ilgili "taziye" ve "geçmiş olsun" mesajını iletti.

19.47: Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa, Tunceli ve Kahramanmaraş’tan 84 kişiden oluşan AFAD arama kurtarma ekibi kargo uçakla İzmir’e hareket ediyor.

19:47: AFAD yaptığı son açıklamada İzmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 12'ye, yaralıların ise 419'a yükseldiğini açıkladı.

19:23: AFAD, İzmir'deki depremde yaralananların sayısının 321'e yükseldiğini, 17 binada arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

19.13: İçişleri Bakanı Soylu'dan bir son dakika uyarısı daha geldi. Soylu İzmir'deki vatandaşlarımızdan ricamız, lütfen araçlarınızı kullanmayınız. Çadır, battaniye, seyyar mutfak, hastane, her türlü imkanımız mevcut, ekiplerimiz işlerinin başında. Tek ihtiyacımız Yol. Lütfen yolları, müdahale ekiplerimize bırakınız. şeklinde paylaşımda bulundu.

18.57: Enkazda kalan bir vatandaşa ulaşıldı. Bakan Pakdemirli, enkazdaki vatandaşla telefonda konuştu.

18.55: MSB: TSK'ya ait uçağımız İzmir'deki arama-kurtarma çalışmalarına katılacak AFAD ve jandarma ekiplerini bölgeye ulaştırmak için Ankara'dan hareket etti

18.14: AFAD, Ege Denizi'nde, Aydın'ın Kuşadası ilçesinin 20 kilometre açığında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

18.12: Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak deprem dolayısıyla taziyelerini sundu.

18.00: Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İzmir'de meydana gelen depremin ardından başta İzmir olmak üzere çevre illerde uçuş operasyonun kesintisiz devam ettiğini açıkladı.

CAN KAYBI ARTIYOR

18.02: AFAD, İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin sayısının 6'ya, yaralananların sayısının da 202'ye yükseldiğini bildirdi.

18.00: Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İzmir'de meydana gelen depremin ardından başta İzmir olmak üzere çevre illerde uçuş operasyonun kesintisiz devam ettiğini açıkladı.

17.53: CHP'den yapılan açıklamaya göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de meydana gelen depremin ardından, incelemelerde bulunmak üzere heyet kurulması talimatı verdi. Bunun üzerine, CHP, TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Öztunç ve Ahmet Akın ile bölge milletvekillerinden oluşan heyet, İzmir'e doğru yola çıktı.

17.50: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İzmir’deki deprem nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

17.36: Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "(İzmir'deki deprem) Okullarımızla ilgili sıkıntılı bir durum bulunmuyor" dedi.

17.09: İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger: 70 yakın vatandaş canlı olarak enkazdan çıkarıldı. Ekiplerimizin şu ana kadar ulaşamadığı bina yok. Ceset çıkan binalarımız var. Kırsal alanda bir sıkıntı yok. İlçelerimizden sıkıntı intikal etmedi, Seferihisar'da kısmi bir tsunami oldu. Orada bir vatandaşımızın yaralandığı bilgisi var.

17.05: KANDİLLİ RASATHANESİ: 30-40 KİLOMETRELİK FAY KIRILDI

Kandilli Rasathanesi, İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin son dakika bilgileri paylaştı. Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener, depremin normal bir deprem olduğunu ve şuana kadar 21 artçı depremin meydana geldiğini söyledi. 1.5 saatte 21 artçı deprem meydana geldi.

16.58: AFAD: "Bölgede yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere 3 milyon lira acil yardım ödeneği gönderilmiştir."

16.55: Fahrettin Koca: İzmir’deki depremde ne yazık ki 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Toplamda 120 vatandaşımız depremden etkilendi. 38 ambulansımız, 35 UMKE ekibimiz ve 2 ambulans helikopterimiz olay yerinde. Tüm desteğimizle İzmir halkının yanındayız. Başımız sağ olsun.

ACI HABER GELDİ: CAN KAYIPLARI VAR

16.53: AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında 4 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

16.44: MHP Lideri Devlet Bahçeli: Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelineceğine inanıyorum. Niyazım odur ki, Allah milletimizi doğal afetlerden korusun, her türlü musibetten esirgesin.

16.36: TFF, İzmir'deki deprem sonrası Süper Lig'de Göztepe-Aytemiz Alanyaspor maçı ile 1. Lig'de iki, 3. Lig'de de bir karşılaşmanın ertelendiğini açıkladı.

AFAD'DAN YENİ AÇIKLAMA:

16.33: "İzmir, Muğla ve Aydın'da 115 sahada enerji ve 10 sahada servis kesintisi bulunmakta olup kesintilerin giderilmesi için ekipler çalışmaktadır. Depremden etkilenen tüm illerde alan tarama çalışmaları devam ediyor. TSK tarafından havadan tarama çalışmaları yürütülüyor."

16.30: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de meydana gelen depremle ilgili, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmelerde, İzmir'de meydana gelen deprem ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

16.28: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Devletimiz tüm imkanlarıyla milletimiz için seferberdir. İzmir’deki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah depremlerden ve afetlerden milletimizi muhafaza eylesin.

16.24: Prof. Dr. Şükrü Ersoy, 'Sürpriz bir deprem değil. Beklenebilecek bir deprem. Hatta daha büyükleri de olabilecek bir deprem. Orta şiddette bir deprem. Zemin faktörü ön plana çıkmış gibi' dedi.

16.18: İzmir'in Bayraklı ilçesi 1593 Sokak'ta deprem nedeniyle yıkılan binanın enkazından 3 kişi yaralı çıkarıldı.

16.14: Tekirdağ Valiliği, Ege Denizi’nde merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan ve 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremde, il genelinde herhangi bir hasar ihbarı yapılmadığını açıkladı.

16.12: Dışişleri Bakanlığı: Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanı Kemaleddin Haydarov, Bakan Çavuşoğlu'nu arayarak, İzmir’deki deprem için geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve Azerbaycan’ın kardeş Türkiye’ye her türlü destek ve yardımı göndermeye hazır olduğunu bildirmiştir.

16.08: Murat Kurum'dan yeni açıklama: AFAD, Kızılay ve ilgili bakanlıklarımızın ekipleri İzmir’e intikal ediyor. Bölgede arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetleri yürütülüyor.

16.07: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama geldi:

İzmir açıklarında meydana gelen deprem sonrası zarar gören vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Devletimiz tüm kurumlarıyla harekete geçmiştir. Arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmak için yetkili kurumların yönlendirmelerine uyulması hayati öneme sahiptir.

16.03: İzmir'de enkazdan bir kadın canlı çıkarıldı.

16.01: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "(İzmir'deki deprem) Ulaşım ve iletişim açısından herhangi bir sıkıntı yok." dedi.

15.57: İçişleri Bakanı Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı da deprem bölgesindeki vatandaşlara "Deprem bölgelerinde trafik yoğunluğu oluşturmayın uyarısı yaptı.

15.53: İzmir'de 6.6 büyüklüğünde depremin ardından deniz çekildi. Deniz suyunun çekildiği noktalar kameralara yansıdı. Bazı noktalarda ise deniz yerleşim yerlerine doğru taştı.

15.45: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var." dedi.

15.43: Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan ilk açıklama: Enkaz altında kalanlar var. Tüm ekiplerimizi seferber etti. Çöken binalarda kurtarma çalışmaları başladı.

15.38: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA:

İzmir’de meydana gelen #deprem'den etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

Devletimizin tüm imkanlarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. İlgili tüm kurumlarımızla, bakanlarımızla bölgede gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik.

15.37: Bornova Belediye Başkanı, Mustafa İduğ, 'Bina yıkımıyla ilgili bir sorunumuz yok. Sadece bir binada çatlak var. Bornova tarım bölgesi olan ova bölgesi olan bir alandır. O yüzden bir problem yaşadık. Bornova'da her şey yolunda' dedi.

15.36: Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ege Denizi'nde meydana gelen deprem nedeniyle Batman'daki programını iptal edip, deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı.

15.34: EMSC Ege'deki depremin 20 milyon kişiyi etkilediğini duyurdu.

15.29: Soylu: Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi Uşak, Denizli, Manisa, Balikesir, Aydın ve Muğla’da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir Geçmiş olsun

15.25: ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) depremin Ege Denizi'nde meydana geldiğini bildirirken büyüklüğünü 7.0 olarak duyurdu.

15.24: EMSC depremin büyüklüğünü 6.9 olarak duyurdu.

15.24: İzmir'in Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İZMİR'DE YIKILAN BİNALAR VAR!

15.21: Deprem, Seferihisar’ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi. Buca ve Bayraklı'da bazı binalar yıkıldı.

15.18: AFAD bölgede 4.8 büyüklüğünde iki depremin daha meydana geldiğini açıkladı.

15.13: AFAD Ege Denizi'nde 4.1 ve 4.2 büyüklüğünde artçı bir depremin daha gerçekleştiğini duyurdu.

15.12: Seferihisar Belediye başkanı İsmail Yetişkin, "Şu an için herhangi bir olumsuz açıklama gelmedi. Herkes telaştan dışarıda" dedi.

15.09: İzmir Valisi Köşger: "Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız.

15.08: Uzmanlar Ege'de 6.8 büyüklüğünde depremle ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK yayınına bağlanan Prof. Dr. Süleyman Pampal açıklamasında, 'Batı Anadolu güneyden kuzeye normal faylardan oluşan bir bölgedir. Yıkıcı bir deprem. Karada olsa daha şiddetli hissedilecek. Bu deprem geniş bir alanda' dedi.

15.05: İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA:

AFAD verilerine göre; saat 14.51'de merkez üssü Ege Denizi- Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde #deprem meydana gelmiştir. İstanbul'da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir’e geçmiş olsun.

İzmir'de deprem! İstanbul'da da hissedildi

 

Dünya İzmir'deki deprem felaketini böyle gördü

 

İzmir'de 804 yaralı, 24 can kaybı

 

İzmir'de deprem sonrası deniz sokaklara taştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)