BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem64 milyon dolarlık sarayda yangın----

64 milyon dolarlık sarayda yangın

64 milyon dolarlık sarayda yangın
01 Temmuz 2020 - 17:43 www.finansgundem.com

Tayland’da bir milyardere ait 64 milyon dolar değerindeki, Sukhawadee adlı sarayda yangın çıktı. Çıkan yangında sarayın büyük bir kısmının kullanılamaz hale geldiği ifade edildi.

Tayland’ın Chonburi kentinde hareketli saatler yaşandı. Ülkenin Pattaya bölgesindeki, 2000 yılında ülkenin en büyük dondurulmuş tavuk ihracatçılarından birine sahip olan, Taylandlı milyarder Dr. Panya Chotitawan tarafından inşa edilen 64 milyon dolarlık Sukhawadee sarayında yang ın çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, milyon dolarlık antikaların bulunduğu lüks sarayda sabah 10.00 sularında şiddetli bir patlmanın meydana geldiği ve saraydan aniden alevlerin yükseldiğini ifade edildi.

YAGIN GÜÇLÜKLE KONTROL ALTINA ALINDI
Bölge Şerifi Amnat Charoensri de, çıkan yangına ilişkin alevlerin itfaiye ekipleri alevleri tarafından güçlükle kontrol edildiğini, alevlerin binaya yayılmasının ardından sarayın büyük bir kısmının kullanılamaz hale geldiğini ifade etti. Öte yandan, Charoensri, yangın nedeninin henüz belli olmadığını ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)