BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor6222 yasasında flaş değişiklikler! Polis statlara dönüyor----

6222 yasasında flaş değişiklikler! Polis statlara dönüyor

6222 yasasında flaş değişiklikler! Polis statlara dönüyor
10 Nisan 2018 - 00:53 www.finansgundem.com

6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair yasa değişiyor

beIN Sports'un haberine göre; 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun değişiyor. Stadyumlarda görev alan özel güvenlik görevlilerinin yerine yeniden polis görevlendirilecek.

Değişen 6222 sayılı kanunda spor alanı tanımı da çeşitli değişikliklere uğrayacak. Eski tanımda yer alan 'yasa stadyumla sınırlı' kanunu, yeni yasada 'stadyum içi, stadyum dışı, stadyuma giden yol, taraftarın maç öncesi toplanma yerleri, dernek binaları, cafe ve barlar' geçerli olmak üzere değiştirilecek.

Stadyuma girişler pasaport kontrolü gibi geniş güvenlik önlemleri içerisinde yapılacak. Maçtan önce her taraftara GBT(Genel Bilgi Tarama) kontrolü yapılacak. Herhangi bir suçtan aranan kişiler stadyumlara giriş yapmaya çalıştığında orada tutuklanacak.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Klo10 Nisan 2018 08:12

    Resmen polis devletine döndük. Heryerde polisler, heryerde polis şiddeti. Polisten hesap soran bir hukuk sistemi de yok. Avukatlara bile şiddet uyguluyorlar. Doğru yolda değiliz.