BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem60 yaşının üstündekiler dışarı çıkmasın----

60 yaşının üstündekiler dışarı çıkmasın

60 yaşının üstündekiler dışarı çıkmasın
10 Mart 2020 - 16:03 www.finansgundem.com

Amerikan Sağlık Departmanı'ndan yapılan açıklamada riskli grup olarak gösterilen 60 yaş üstü Amerikalıların gündelik alışverişlerini stok yapıp evden çıkmaması önerildi.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Amerikan Sağlık Departmanın’dan (CDC) yapılan açıklamaya göre gelecek yıl içerisinde ABD'de birçok kişi korona virüse maruz kalacak. Yetkililer 60 yaşın üzerindeki herkesi stok yapmamak ve evlerinden dışarı çıkmamak konusunda uyarıyor.

CDC’nin Bağışıklık ve Solunum Hastalıkları Merkezi Direktörü Dr Nancy Messonnier yaptığı açıklamada virüsün bulaşıcılığı konusunda uyararak "Salgının gidişatı devam ettikçe, ABD'deki pek çok insanın bir noktada ya bu yıl ya da gelecek zamanda, bu virüse maruz kalacaklarını ve pek çoğunun hastalanma ihtimalinin yüksek olduğunu söylemek yanlış olmaz” ifadelerinde bulundu.

CDC yetkilisi korona virüsün sebep olduğu hastalık için "Bu yetişkinler ve en ciddi yaşlı yetişkinler etkileyen bir hastalık gibi görünüyor," dedi. "60 yaşından itibaren, hastalık riski artmakta ve yaşla birlikte risk artmaktadır."

CDC yetkilileri, 60 yaşın üzerinde olan insanların ilaç, ev eşyaları ve bakkaliye ihtiyaçlarını bir süre için stok yaparak evde kalmasını ve uzun uçak yolculuklarından da uzak durmasını tavsiye etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)