BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem6 ilde enerji kamulaştırması----

6 ilde enerji kamulaştırması

6 ilde enerji kamulaştırması
01 Ekim 2021 - 12:10 www.finansgundem.com

Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Enerji projeleri için bazı taşınmazların kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Karabük'te "Safranbolu TM-Eflani DM Enerji Nakil Hattı" ve Ankara'da "Edige KÖK-Deliler Enerji Nakil Hattı"nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlarda elektrik dağıtım tesis yerleri mülkiyet şeklinde, hat emniyet sahaları ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) tarafından kamulaştırılacak.

Manisa'da "Mahmutlar DM-Çataloluk DM Enerji Nakil Hattı, "Kovancı Karapınar Mevkii TR 2 Enerji Nakil Hattı" ve Gaziantep'te "1G2001 Burç Esentepe Enerji Nakil Hattı" kapsamında güzergah üzerinde bulunan taşınmazlarda elektrik dağıtım tesis yerleri mülkiyet şeklinde, hat emniyet sahaları ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle TEDAŞ tarafından acele istimlak edilecek.

İstanbul'da da Güngören, Avcılar ve Sarıyer ilçelerinde trafo binası yapımı amacıyla bazı taşınmazlar TEDAŞ tarafından kamulaştırılacak.

Enerji fiyatlarındaki çıkışın bir inişi olacak

 

Enerji hisselerinin rallisi devam edecek mi?

 

Güneş enerjisi üretimi için 23 ilde yarışmalar düzenlenecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)