BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem580 bin evsiz, kış mevsimini sokaklarda geçirecek----

580 bin evsiz, kış mevsimini sokaklarda geçirecek

580 bin evsiz, kış mevsimini sokaklarda geçirecek
06 Ekim 2021 - 09:30 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük ekonomisine sahip ABD'de yaklaşık 580 bin evsiz, yaklaşan kış aylarında sokaklarda kalmaya devam edecek.

Kovıd-19 salgınından en büyük darbeyi yiyen ABD'de sokaklarda yaşayan yaklaşık 580 bin insan, ülkede gündem olmasa da yaklaşan kış aylarında kalacak sıcak bir yer arayışına girecek.

Ülkede en büyük evsiz nüfusa 80 bin kişi ile New York, 65 bin kişi ile Los Angeles ev sahipliği yaparken ülkenin ve dünya siyasetinin kalbi konumundaki başkent Washington DC'de de yaklaşık 7-8 bin evsiz olduğu tahmin ediliyor.

Beyaz Saray ve Kongre Binası gibi önemli yerlerin hemen yanı başında yaşayan evsizler, yaz aylarında çadırlarında hayatlarını sürdürüyor, kış aylarında ise genellikle sıcak hava akışının olduğu mazgalların üzerinde uyuyor.

Öte yandan evsiz kişiler, adeta ülkenin bir gerçeği olmuş durumda. Birçok kişi, günlük hayatını sürdürürken yanından geçip gittiği evsizlere bakmıyor.

Kış ayları yaklaşırken evsiz kişilerin sorunları ne sosyolojik ne de siyasi gündemde yer alıyor.

Haugen: Facebook, ABD'nin karşısındaki en acil tehditlerden biri

 

ABD'de dış ticaret açığı ağustosta rekor kırdı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.06 Ekim 2021 12:06

    ÜLKEMİZDE DE İNSANLARIMIZIN SOKAKLARDA YAŞAMAK ZORUNDA KALMAMASI İÇİN BELEDIYELER 30'40-50 METRE KARE PREFABRİK/KONTEYNIR BRİKET KONUTLAR YAPIP DÜSÜK GELİRLİLERE KEFİL ŞARTI ARAMADAN EMLAKÇI KOMİSYONU ALMADAN DÜŞÜK GELİRLİ AİLELERE YANLIZ YASAMAK İSTEYENLERE ÖĞRENCİLERE SÜRESİZ KIRAYA VERMELİ 12 AY KİRAYI ÖDEYEMESELER DAHİ İŞ BULUNCAYA GELIR ELDE EDİNCEYE KADAR TAHLIYE ETMEMELİDIR ayrıca her belediye ernekler vakıflar ücretsiz çorba salonları açmalıdır