BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem546 öğrenciye yasal işlem başlatıldı----

546 öğrenciye yasal işlem başlatıldı

546 öğrenciye yasal işlem başlatıldı
11 Eylül 2013 - 10:53 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Muammer Güler, üniversitelerde meydana gelen 85 olayla ilgili 546 öğrenci hakkında yasal işlem yapıldığını açıkladı.

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri üniversitelerde yaşanan olayları Meclis gündemine taşıyarak, 2010-2013 yılları arasında üniversitelerde yaşanan olayların sayısını ve haklarında işlem yapılan öğrencileri sordu.
Soru önergesini yanıtlayan İçişleri Bakanı, kanunun suç saydığı fiilleri işlediği tespit edilen şahıslarla ilgili güvenlik güçlerince başta Jandarma Teşkilat Görev ve Yetkileri Kanunu, Polis Vazife ve Salahiyetleri Kanunu olmak üzere Adli ve Önleme Aramaları Yönetmeliği ile Yakalama, Gözaltına Alma ve İfade Alma Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde adli işlemlerin gerçekleştirildiğini bildirdi.
İçişleri Bakanı öğrencilerin güvenliği açısından üniversite kampüsleri, öğrencilerin ve öğrenci evlerinin yoğun olduğu bölgelerde uygulama ve devriye hizmetlerinin belirli bir plan dahilinde uygulanarak tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Önergeye konu edilen süreçte üniversitelerde meydana gelen 85 olayla ilgili 546 öğrenci hakkında yasal işlem yapılmıştır” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)