BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin500 euroluk banknotlar tuvaleti tıkadı----

500 euroluk banknotlar tuvaleti tıkadı

500 euroluk banknotlar tuvaleti tıkadı
20 Eylül 2017 - 07:18 www.finansgundem.com

İsviçre’nin Cenevre kentinde banka ve restoran tuvaletlerinde yırtılarak klozete atılmış ve üzerine sifon çekilmiş binlerce euro bulundu

Dünya genelinde tedavüldeki en değerli para olan 500 euro’luk banknotlar İsviçre’de 4 tuvaleti tıkadı. İsviçre’nin Cenevre kentinde UBS bankası ile çevresindeki 3 restoranın tuvaletinde bulunan 500 euro’luk banknotların parçalanarak üstüne sifon çekildiği tespit edildi. Tıkanan tuvalet borularını açmak için binlerce euro harcandı.

Banknotların imha edilmesi İsviçre’de bir suç sayılmazken yetkililerin ‘sıra dışı’ gördükleri bu durumla ilgili araştırma yaptığı belirtildi. Cenevre savcılığı ofisinden yapılan açıklamada, “Bu banknotların nereden geldiğini ve bunlarla bir suç işlenip işlenmediğini öğrenmeye çalışıyoruz” denildi. Tuvaletlere atılan 500 euro’ların 200 civarında olduğu ifade edildi.

İspanyol kadın olabilir

Öte yandan soruşturmacılar, banknotların, yıllar önce kiralık kasaya saklayan İspanyol bir kadına ait olduğundan şüphelendiklerini bildirdi. Kadının avukatının geçen ay polise gittiği ve sorguda ‘çok az’ bilgi verdiği öğrenildi. Avukatın, tuvaletlerinin tamir edilmesi için ödeme yaptığı da kaydedildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)