BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlak50 bin sosyal konut için kura tarihi belli oldu----

50 bin sosyal konut için kura tarihi belli oldu

50 bin sosyal konut için kura tarihi belli oldu
13 Mart 2023 - 12:42 www.finansgundem.com

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, İstanbul'da yapılacak 50 bin sosyal konutun kura çekimlerinin 16 Mart'ta başlayacağını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında "İlk Evim" projesinde kura çekimleri İstanbul'da 16 Mart- 19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

"İlk Evim'de İstanbul zamanı"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlk Evim’de İstanbul zamanı. 50 bin sosyal konutumuz için 16 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Buna göre, Tuzla'da yapılacak 20 bin 920 konut için 16-29 Mart arası, Çatalca'da yapılacak 540 konut ve Silivri Selimpaşa'da yapılacak 200 konut için 30 Mart'ta, Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler'de yapılacak 28 bin 340 konut için ise 1-9 Nisan tarihleri arasında kura çekimi yapılacak.

"İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde 5 ilin kura çekimleri bugün

 

'İlk Evim Arsa' projesinde kura heyecanı

 

Bakan Kurum: İlk Evim İlk İş Yerim projesine 2 milyonu aşkın genç başvurdu

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.13 Mart 2023 14:12

    BELEDİYELER KENTSEL DÖNÜŞÜM KIRA ANLAŞMAZLIĞI VS NEDENLER İLE TAŞINMAK ZORUNDA BIRAKILAN GELİRLERİNE GÖRE DE KİRALIK KONUT BULAMAYAN KİRACILARA IKAMET VE DEPO AMACLI KONTEYNERLER KİRALAMAYA BAŞLAMALIDIR TAŞINMAK ZORUNDA KALIRSAM EŞYALARIMI KOYACAK YER BULAMAZ İSEM NE YAPAYIM ? YAKAYIM MI ?

  • E.g.13 Mart 2023 13:27

    TOKİ SADECE SATIŞ AMAÇLI AZ SAYIDA SOSYAL KONUT YAPIYOR BELEDİYELER KIRALAMA AMAÇLI SOSYAL KONUT YAPIP DÜŞÜK GELİRLİLERE KEFİL ŞARTI ARAMADAN BİR AYLIK DEPOZİT İLE KİRAYA VERMELİDİR SOSYAL KONUT YAPMAYAN BELEDİYE BAŞKANLARI DERHAL GÖREVDEN ALINMALIDIR SOSYAL KONUT YAPMAYI TAAHHÜT ETMEYEN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI OLMASI ENGELLENMELİDİR 11 İLDE DEPREM OLDU ONBİNLERCE KONUT YIKILDI TOKİ ÇIKMIŞ BİR YILDA 600 BINDEN FAZLA DEPREME DAYANIKLI KONUT YAPACAĞIM DİYOR BUNCA YIL NEDEN YAPMADINIZ ? BELEDİYELER NEDEN SOSYAL KONUT YAPMADI ?