BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem5 ülkeden vatandaşlarına, ABD'ye seyahat konusunda uyarı----

5 ülkeden vatandaşlarına, ABD'ye seyahat konusunda uyarı

5 ülkeden vatandaşlarına, ABD'ye seyahat konusunda uyarı
29 Kasım 2022 - 01:23 www.finansgundem.com

Avustralya, Kanada, İngiltere, Almanya ve Japonya, ABD'ye seyahat planlayan vatandaşlarına uyarıda bulundu. Uyarıların sebebi olarak, ABD'de yaşanan toplu silahlı saldırılar gösteriliyor.

Silahlı Şiddet Arşivi isimli kuruluş, ABD'de 4 ve daha fazla kişinin vurulduğu silahlı saldırılarla ilgili bir istatistik yayımladı.

Yılda ortlama 600 silahlı saldırı

Buna göre, 2020’den bu yana ABD'de her yıl 600 civarında toplu silahlı saldırı gerçekleşti. Bu vahim tablo karşısında batılı ülkeler, ABD'ye gidecek vatandaşlarına uyarı mesajları yayımladı.

ABD’nin turizm trafiğinde etkili olan Avustralya, Kanada, İngiltere, Almanya ve Japonya'nın vatandaşları için yaptıkları uyarılar şu şekilde:

Avusturalya hükümeti, ABD'yi ziyaret etmeyi planlayan vatandaşlarını, "bu ülkede şiddet içeren suçların, Avustralya'dan daha yaygın olduğu" şeklinde uyardı. Kanada hükümeti,"yanlış zamanda yanlış yerde olabilirsiniz" uyarısı yaparken, Japonya ve Almanya, silahlı suçların artışına dikkati çekti. Yeni Zelanda ise ABD'ye seyahat uyarı seviyesini 2'ye yükselterek "terör tehdidi sebebiyle tedbiri artırın" uyarısında bulundu.

Son olarak Virginia Chesapeake kentinde bir süpermarkette düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, ABD Başkanı Joe Biden ve eski başkan Barack Obama Obama gerekli adımların atılması çağrısında bulunmuştu.

ABD'de silahlı saldırı sonucu 3 kişi öldü

 

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

 

ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

 

ABD'de silahlı saldırılar 232'ye ulaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)